torstaina, maaliskuuta 02, 2017

Haaveilua keväthangilla

Aika kiva kevät. Vaikka säät ovat vaihdelleet laidasta laitaan, viime viikonlopulle sattui jälleen aivan mahtavat ulkoilukelit. Niin lapset kuin aikuisetkin nauttivat.




Ulkoilun päälle on niin ihana käpertyä viltin väliin kirja kainalossa. Viimeisimpänä lukukokemuksia on kartuttanut Jojo Moyesin Jos olisit tässä. Pettämätöntä Moyesin tuotantoa. Kirja jatkoi tarinaa kirjan Kerro minulle jotain hyvää tapahtumista ja olikin mukava tietää mitä Louisa Clarkin elämä eteni. Kirjassa on monenlaista juonenkäännettä ja tapahtumaa. Moyes onnistuu mielestäni todella hyvin kuljettamaan useampaa tarinaa rinnakkain sekoittamatta lukijaa. Kirjasta on kertonut enemmän mm. Krista




Minä olen viime aikoina kyllästynyt odottelemaan kirjojen suomennoksia. Aina kun löytyy jokin hyvä kirjailija, kirjat loppuvat kesken ennen kuin pääsee vauhtiin. Niinpä kun vanhenin, lahjoin itseäni. Nyt on hetkeksi luettavaa.




Mies ja tytär ilahduttivat minua puolestaan voileipäkakulla. Kakku on tehty Kinuskikissan Kreikkalaisen voileipäkakun ohjeella. Todella hyvää.




Mukava kevät. Mitähän tuleva viikonloppu tuo tullessaan. Edessä on ainakin pitkähkö automatka, että ehtisi vaikka tikutella.

Ei kommentteja: