keskiviikkona, joulukuuta 18, 2013

Syksyn mittaan

Syksy on ollut mitä mielenkiintoisin ja täynnä touhua. Työt ovat pitäneet kiireisenä, harrastuksista puhumattakaan. Olen lukenut blogeja pikasilmäyksin aina ehtiessäni. Vaikka kommentoimaan en ole ennättänytkään, olen saanut niistä valtavasti inspiraatiota. Olen löytänyt myös uusia mahtavia blogeja seurannan alle. Osa on enemmän urheilua, osa ruokahommiin liittyviä. Mahtavia kaikki. 

Yksi parhaista asioista syksyssä on myös se, että neulepuikot ovat viihtyneet hyppysissäni ja oma inspiraatio käsitöihin on hiljalleen nostanut jälleen päätään. Kaikelle on näköjään aikansa. Edelleen urheilen, luen, kokkaan, opiskelen ja soitan kaiken muun ohella. Ehkä tämä kaikki on sittenkin yhdistettävissä, kunhan vain osaisin antaa kaiken tapahtua painollaan. Tämä syksy on ollut nautinnollinen.

Mietin syksyn mittaan, että en ole pitkiin aikoihin neulonut lapasia. Lueskelin blogeja ja monet kanssabloggaajat olivat ilmeisesti ajatelleen samoin. Löysin mitä ihanampia malleja ja mahtavia uunituoreita toteutuksia. Mietin hetken, että vieläkö kirjoneulonta innostaisi (jossakin vaiheessa neuloin itseni siitä ulos) ja päätin kokeilla. Ja innostihan se. 

Ensimmäisenä puikoille pääsi Heart Mittens. Lankana ohjeen mukaisesti 7-veljestä, joka tuskin esittelyjä sen enempiä kaipaa.
Malli: Heart Mittens, Pitsiä ja palmikoita-blogista.
Lanka: Novita, 7-veljestä
Kulutus: 97 g
Puikot:  3,5 mm ikivanhat bambut


Lapasista tuli mielestäni todella sievät. Ehkä valkoinen-harmaa väriyhdistelmä olisi enemmän minun silmään istuva, mutta nämä eivät olekaan minulle (sshhh). Ohje on selkeä ja malli kaunis. Kirjoneuletta oli mukava neuloa pitkästä aikaa ja tämä ei todentotta jäänyt tähän. Seuraavaksi puikoille päässyt malli on esittelyssä piakkoin.

Mukavaa joulun odotusta!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Tuo on aivan totta, että kaikelle on aikansa. Tauko yhdestä harrastuksesta vapauttaa aikaa toiselle, ja innostuksen palatessa vaikkapa kirjoneule tuntuu pieneltä kotiinpaluulta.

Todella kauniit, ja niin tasaiset, lapaset. Punavalkoinen väritys on raikas ja kivasti kuvioon sopiva :)

Johku kirjoitti...

Kiitos Heidi.