sunnuntaina, lokakuuta 21, 2012

Viikonloppuna

Viikonloput ovat osoittautuneet hankaliksi. Yritän kahdessa päivässä ennättää tehdä kaikkea mikä viikolla jää vähemmälle. Ihanat syysilmat kutsuvat ulos, mutta takkatulen lämpö houkuttaisi istahtamaan sohvan nurkkaan. Viikonloput saisivat olla mielestäni kolmen päivän mittaisia.

Tänä vuonna jätin Oulun käsityömessut välistä. Lankaa kuitenkin tarvitsin ja kävin ostoksilla Lumoavassa langassa Oulussa käydessämme. Säkillinen lankaa muutti jälleen meille, vaan kyllä löysinkin ihania värejä.
Oitis kaupasta päästyäni halusin päästää yhden langoista puikoille. Haasteellisinta tässä on yleensä saada mies innostumaan langan keritsemisestä. Pian sain puikoille kuitenkin raitasukat tulemaan. 
Väinämöistä ja Heritagen sukkalankaa neuloskelen vuoron perään. Toinen sukista on neuloutunut kuvan ottamisen jälkeen jo valmiiksi. Ennen ei ole niin ihania sukkia puikoilla ollutkaan, että toista sukkaa neuloessa joudun pidättelemään itseäni pitämästä toista sukkaa koko ajan jalassa. Langat ovat ihastuttavia neuloa. Jälki on tasaista ja väri hivelee silmää.

Neulomisen ja ulkoilun lomassa yritämme saada kotiakin jostakin kohti valmiiksi. Viimeisimpänä sisustusvuorossa on ollut eteinen. Vihdoinkin aikaisemmin ostamani linnut löysivät paikkansa.Nyt sunnuntai-illan kunniaksi käperryn sohvan nurkkaan hyvällä omallatunnolla.

1 kommentti:

Emma kirjoitti...

Hih, kyllä kai sitä valmista sukkaa voi jo jalassa pitää vaikka toinen onkin kesken :D Ensi kerralla voi sitten tehdä kaksi sukkaa samaan aikaan niin ei tule samaa ongelmaa!