maanantaina, elokuuta 08, 2011

Tunnustus

Lankakeijulta sain tunnustuksen. Tämä oli todella mukava ja innostavakin yllätys. En ole ennättänyt päivitellä blogia enkä neuloakaan siinä määrin kuin olisin tahtonut. Kiireen syistä kertoilen teille sitten tuonnempana.Tunnustukseen kuuluu, että pitää kertoa seuraavat kolme asiaa:

Lempiväri: Mustaa käytän eniten ja pidänkin siitä, mutta onkohan se väri kuitenkaan laisinkaan. Musta kaipaa jotakin väriä rinnalleen ja tämän hetken suosikki on ehkä turkoosi, lila ja harmaa. Pidän oikeastaan kaikista muista väreistä paitsi keltaisesta.

Lempiruoka: Pidän ruuasta ja syön nauttiakseni, joten yhtä lempiruokaa ei ole minulla olemassa. Yksi suuri suosikkini on kuitenkin mieheni valmistama kinkku-aurajuusto-sipulipasta lisuikkeineen kaikkineen.

Minne haluaisin matkustaa: New Yorkiin, Pariisiin, Lontooseen ja Tallinnaan muiden muassa. Nämä matkat tulevat olemaan luksusmatkoja miehen kanssa kaksistaan aikanaan ja todennäköisesti juuri päinvastaisessa järjestyksessä. Tallinnaan tosin lähdemme koko perheen voimin.

Tunnustus kuuluu tietenkin jakaa myös eteenpäin ja tämän saavat tällä kertaa he, jotka ovat piristäneet pikaisia hetkiäni tietokoneella. Seuraan blogejanne tiiviisti, vaikka en usein ennätäkkään kommentoimaan. Yritän parantaa tapani.

Villaviidakossa törmää kauniisiin käsitöihin elämän makuisesti.
Herkku ja koukku tarjoaa ihania matkakertomuksia herkuttelun lomassa.
Pujoliivin siskosten neuleet ja tarinat koukuttavat.
Villakeränen blogi on myös elämää käsitöiden ympärillä.

3 kommenttia:

Jytis kirjoitti...

No wiu wau, kiitokset tunnustuksesta! Meidän on hieman hankala laittaa sitä eteenpäin/osallistua koska lempiruokia, -matkakohteita ja -värejä löytyy tästä seitsemän hengen porukasta jos jonkinlaista. Ja nekin vaihtelevat jatkuvasti (juuri taannoisella piknikillä kaksi tunnusti pitävänsä taas oranssista).

Mutta kiva kuulla että olet viihtynyt Herkun ja Koukun parissa, toivottavasti myös jatkossa!

Nasti kirjoitti...

Voi, kiitos kaunis myös Pujoliivin siskoksilta!

Minna kirjoitti...

Oi, kiitos tunnustuksesta :) Laitetaan jakoon!