keskiviikkona, tammikuuta 26, 2011

Niputan tammikuuta

Joillekin viikoille kasaantuu tekemistä enemmän kuin toisille. Tämä on niitä viikkoja, joiden toivoo taittuvan pian loppuun. Pidän järjestelmällisyydestä, asioiden järjestämisestä, aikatauluttamisesta ja valmiiksi saamisesta. Etenkin silloin kun tekemistä on sopivasti tai vain sen verran reilusti, että kaiken toteuttaminen on mahdollista. Silloin vielä tulee hyvä mieli kun vetää viivan tehdyn asian yli ja tarttuu seuraavaan.

Helmikuun aion pyhittää kaikelle mukavalle. Aion leipoa, leikkiä, neuloa ja tavata ystäviä juuri niin paljon kuin huvittaa. Onneksi se on pian, sillä uudet projektit kutkuttelevat mieltä ja ystävät soittelevat kyselläkseen koska voisimme tavata. Odotan innolla kuulumisten vaihtoa kahvikupin ja neuleiden äärellä.

Jotain pientä voin kuitenkin sanoa tehneeni käsitöidenkin saralla kiireenkin uhalla. Tilauksesta olen virkannut nipun patalappuja.
Malli: Oma
Lanka: Novita, 7-veljestä
Puikko: 4,0 mm
Kulutus yhteensä: 230 g


Elämän ollessa touhun täyteistä patalaput piristävät mukavasti iltaa ennen nukkumaan menoa. Suureen työhön en olisi voinut keskittyäkään ja toisaalta olisi vain harmittanut jättää mielenkiintoinen työ sivuun odottamaan. Yhden patalapun virkkaaminen puolestaan silloin tällöin ei ole vienyt liikaa aikaa, mutta kuitenkin olen saanut hieman puuhastella lankojen parissa.

Lisäyksenä vielä tahtoisin kertoa oivan tavan hävittää lankaa. Vein tyttären päiväkotiin siivouksessa vastaan tulleet langat, jotka muutoin olisivat venyneet kaapissa ajanlaskun loppuun. Lapsille langoista on toivottavasti paljon iloa ja kilosta lankaa saa askarreltuakin jo vaikka mitä.

Ei kommentteja: