sunnuntaina, lokakuuta 31, 2010

Pientä lämmikettä

Sunnuntaina on mukava touhuilla perheen kesken. On aikaa laittaa ruokaa, syödä rauhassa ja ulkoilla askartelun lomassa. Tänä sunnuntaina aikaa oli vielä tunti enemmän. Liekö juuri siksi lapsia ei meinattu saada nukkumaan ollenkaan.
Viilenevät ilmat innostavat neulomaan pientä lämmikettä lapsille ja jatkoin värileikittelyä villapöksyjen jälkeen. Ajatusta vaativien töiden ohella on toisinaan ihana neuloa jotain todella helppoa, mihin ei tarvitse uhrata juuri ajatustakaan. Sen kun nautin vain neulomisesta.Malli: Putkilo
Lanka: Novita Puro (Luumupuu ja Kanervikko)
Puikot: 6,0 mm Knit Picksit
Loin 75 silmukkaa ja neuloin kaksi kierrosta eri värejä vuorotellen. Värit vaihtelivat kauniisti, vaikka jäljellä olevat kerien loput olivatkin melko tummia väreiltään.

Kaapissa olevat Purot on nyt kulutettu loppuun. Taidan lankavarastojen hieman vielä pienennyttyä palata tämän langan pariin.

2 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Kiitos vinkistä! paljonko jämälankaa oli, noin suunnilleen? Omasta liivineuleesta on jäämässä ehkä vajaa kerä kyseistä Puroa ja mietin tässä, että pitääköhän kipaista lankakauppaan hyvällä syyllä jos aion neuloa ne edellisen postauksen villahousutkin...

Johku kirjoitti...

Hety, eipä kestä. Villahousuihin ja kauluriin meni yhteensä neljä kerää Puroa. Kaksi kerää kumpaakin väriä.