lauantaina, syyskuuta 04, 2010

Värien inspiroimana

Olen saanut käsittämättömän paljon aikaiseksi. Vain värien inspiroimana.

Nautin vauvan kanssa laiskoista päivistä. Kysyin ystävältäni, että kauanko voin jatkaa tätä laiskottelua sinkkuelämän katselun ja virkkailun lomassa. Saman tien tajusin, että olin sinäkin päivänä pessyt monta koneellista pyykkiä ja astiat, imuroinut, järjestellyt muuten kotia, hoitanut vauvaa ja virkannut aina ennättäessäni muun lomassa. Niin kauan kuin tämä tuntuu laiskottelulta annettakoon anteeksi ja aion jatkaa. Sinkkuelämän tuotanto kun ei ole päässyt vielä edes puoliväliin.
Aikaisemmin tänä vuonna olen maininnut tekeväni jotakin syksyisiä markkinoita silmällä pitäen. Ne koittavat ensi viikolla ja virkkailu on tuottanut tulosta myös markkinapöytään. Olen tuhonnut koko 7-veljestä varastoni ja muutin ne vauvan peitoiksi ja patalapuiksi. Viimeiset valkoiset kerät säästin pöllösukkia varten.


Taitavan kälyni ansiosta minulla on iso pino hillankukka-lappusia kiinnitettäväksi valmiisiin töihini. Kuinka onnelliseksi voikaan tulla lankojen valkkailusta ja lappujen kiinnittelystä?

Ensimmäistä peittoa aloin virkata ennen vauvan syntymää ja se oli minulla sairaalassakin mukana. Tämän mieheni haluaa säästää pojallemme, on kuulemma väritykseltäänkin kreikkalainen. Monet Kreikkaan liittyvät asiat kun ovat sydäntämme lähellä.
Nyt nähdessäni 7-veljestä lankakerän, näen sen vauvanpeittona. On aika ehkä vaihtaa mallia.

Altocumulus piristi päivääni tällaisella.Tässä tuli ohjeet
1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why


Kaikista blogeista valinta on hankala. Nyt valitsin ne, jotka viime päivien pikaisten selailujen aikana ovat onnistuneet tuottamaan jonkinlaisen ihastuksen tunteen kuvien, juttujen tai kauniiden käsitöiden muodossa.

1. Haaveiden hahtuvat
2. Hyvänneuleentie 7
3. Pujoliivi
4. JaanaMaa
5. Ninuska

Kolme rakastamaani asiaa lyhykäisyydessään:

1. Perhe. Olen todella onnellinen pojasta, joka täydensi toiveeni. Olen aina halunnut sekä tytön että pojan. Parasta on lupsakat vapaapäivät perheen parissa.

2. Syksy. Onneksi kirpsakat päivät tulevat joka vuosi.

3. Touhuaminen. Rakastan musiikkia, nautin käsitöistä ja piristyn liikunnasta. Valmiiksi saamisen tunne tuottaa paljon nautintoa.

Valitsemani kuva kertoo missä haluaisin olla. Syksy tunturissa, mielessäni olen siellä päivittäin. Tänä syksynä saan nauttia pienestä pojasta enemmän ja tuntureista vähemmän.
Nautimme syyspäivistä tämän pienen karhuherra Paddingtonin kanssa.


7 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Upeita virkkauksia!
Paljon onnea kokoo perheelle ja paljon mukavia "löhöpäiviä"! =)

Tess kirjoitti...

Lämpöinen kiitos!

Kauniita ovat virkkauksesi ja olet ollut tosi tuottelias :)

Onpas söötti kuva tuo viimeinen. Pieni karhuherra Paddington <3

Villanne kirjoitti...

Kauniita virkkuita!

anNu kirjoitti...

Kiitän ja kumarran sekä niiaan! Olen todella otettu tästä - nimimerkillä laiskanlainen bloggaaja, jonka pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja reipastua tällä saralla :-)

Nasti kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :) !

Ompas virkkuukoukkusesi saanut kyytiä, hienoja töitä!

Johku kirjoitti...

Kiitos kaikille.

anNu, eikös ole sanonta ettei se määrä vaan laatu =)

kristiina kirjoitti...

Jopas on halittavan näköinen pieni karvamato!

Jostain syystä näen nämä pikkuiset matoina :D Elias oli kaalimato. (Toisinaan siellä kapalossa oli kyllä hapankaali, mutta se on eri tarina)