sunnuntaina, joulukuuta 30, 2012

The Sukat

Unelmasukat, joita en ole vielä oikein raskinut edes käyttää, valmistuivat jo hyvän aikaa sitten. Valmiit sukat hivelevät silmääni. Raitasukissa on vain sitä jotakin. 
Neuloessa jo melkein pidin toista sukkaa jalassani ja nyt en meinaa raskia käyttää kumpaakaan. Hupaisaa, kun en voi käyttää toista sukkaa ennen kuin molemmat ovat valmiit. En halua, että toinen sukka on venynyt ennen kuin toista voi käyttää. Sama koskee kenkiä. En mielelläni osta kenkäparia, joista toinen on ollut kokeilukappaleena. Sekin on silloin löysempi kuin toinen kenkä. Mistähän lie tämmöinen päähänpistos on tullut.Malli: Oma, raitasukat
Lanka: Cascade Yarns, Heritage sekä Louhittaren luola, Väinämöinen
Kulutus: 80 g
Puikot: 2,25 mm


Sukkiin käyttämäni langat olivat molemmat ensi kertaa puikoillani. Neulekokemus oli mahtava niin värien kuin neulottavuutensa puolesta. Neulepinnasta tuli tasaista ja pidän tämmöisistä ohuemmista sukista käytössä. Onneksi hamstrasin lankoja useammat vyyhdit.
Sukka itsessään on aika perusmallia. Varresta nilkkaan tein tasaiset kavennukset ja kärkikavennukset samoin vanhaan hyväksi havaittuun tapaan. Kantapään toteutin tällä kertaa normaalista poiketen lyhennetyin kierroksin. Ainakin sukka istuu tällä kantapäällä mukavasti jalkaan, toivottavasti kestää vielä käyttöäkin.

6 kommenttia:

Lankakeiju kirjoitti...

Hienot sukat! Väinämöinen on kyllä tosi ihanaa lankaa.

Paula kirjoitti...

Kauniit sukat todella!

Tiinu kirjoitti...

Kyllä vaan raitasukissa ON sitä jotakin. Tuosta Cascaden sukkalangasta on pelkkää positiivista sanottavaa, mukavan tuntuman lisäksi on kestänyt käytössäkin =)

kristiina kirjoitti...

Ihanat värit! :)

hillanen kirjoitti...

Ah niin ihanat, raitaiset!

Johku kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista.

Tiinu, kiva kuulla. Mikään ei mielestäni ole niin kurjaa kuin äkkiä rikki menevät sukat =)