tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

Jotain sievää päälle pantavaa.

En muista mistä ajatus alunalkaen lähti. Halusin jotain olkapäille sujautettavaa. Lisävaatimuksena oli kuitenkin, että vaatteen tulisi sopia niin arkeen kuin juhlaankin. Olen tullut siihen tulokseen, että puhtaita juhlavaatteita ei kannata useinkaan tehdä. Juhlia kun on niin harvoin ja samoja vaatteita ei haluta käyttää montaa kertaa, saman suvun juhlissa ainakaan.

Siitä se ajatus sitten lähti. Valitsin langan, satiininauhan, puikot ja aloin neuloa.Levenevät hihansuut saivat koristeekseen lettipalmikkoa ja satiininauhaa. Sitten mittailin ja neuloskelin sileää oikeaa neulosta menemään pyörönä saumoja vältellen.Malli: Oma, Mustikka-bolero
Lanka: SandnesGarn, Mandarin Classic
Kulutus: reilu 200g
Puikot: 3,5 mm KnitPicksit + bambu sukkapuikot


Uskon tämän boleron pääsevän suurkulutukseen. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja luulenpa, että neule vain paranee käytössä pehmetessään. Lisäksi bolerossa on minun makuun sopivasti erilaisuutta olematta kuitenkaan liian hieno.Jos jotakin tulen tähän muuttamaan saatan neuloa muutaman lisäkierroksen resoria. Katsotaan miltä tämä alkaa käytössä tuntua.

4 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Todella kaunis ja varmasti monikäyttöinen. Upea väri!

Johku kirjoitti...

Kiitos Hety, itsekin olen väriin tyytyväinen. Violetti oli toinen vaihtoehtoni enkä ole katunut päätöstä.

kristiina kirjoitti...

Ompas kaunis! Ja herkullisen värinen! :)

Johku kirjoitti...

Kiitos Kristiina =)