maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Lunta ja jäätä, vihdoinkinViikonlopun kynnyksellä alkoi lumihiutaleet leijumaan ja pakkanen paukkua. Tämä on ihanaa aikaa, herään suorastaan henkiin. Luonto on niin kaunis ja pimeät illat rentouttavia. En malttanut olla vilauttamatta teillekin kuvia, jotka viikonloppuna otimme. Olimme pohjoisessa viettämässä pappani 80-vuotis päiviä.
Jää oli jo kameran kestävää.
Snyni lähettämä kirje oli saapunut perille perjantaina. Onneksi postinkantaja oli käynyt ovella ennen mieheni lähtöä ja sain automatkalle mukavaa luettavaa. Paketissa oli Interweave Felt -lehti, kaksi pientä karkkipussia ja lakritsia ihanan pikku myy -kortin kera. Lehteä selailin hiljattain kaupassa, mutta en ostanut onneksi. Huovuttaminen on jäänyt minulta harjoittelematta kokonaan, vaikka usein olen ajatellut kokeilla. Nyt olisi ilmeisesti korkea aika ryhtyä tuumasta toimeen. Kiitos Sny, olen selaillut lehteä kannesta kanteen useaan otteeseen. Inspiraatiota tästä lehdestä ainakin on irronnut, vaikka huovuttamaan en vielä ole ryhtynytkään.
Kyselit kortissa kummanko valitsisin aiheeksi viimeiseen pakettiin lumipallon vai lumihiutaleen. Vastaan välittömästi; lumihiutale. Kysyit lisäksi onko minulla arvauksia henkilöllisyydestäsi. Aivan alkutaipaleella arvailin kuka olisit ja kävin läpi sny-sivun listaa. Mieleeni jäi muutama ehdokas. Nyt en kuitenkaan ole kerennyt kauheasti asiaa pohtia ja hetken aikaa sivulta on puuttunut osallistujalista ja näin olen mennyt tutkimuksissani sekaisin =) En nimittäin ollut merkannut mihinkään ylös näiden osallistujien nimiä enkä numeroita. Yksi ehdokkaistani oli aivan listan alkupäässä....

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huikean kauniita kuvia!

Limeadine kirjoitti...

Te onnelliset siellä pohjoisemmassa, kun teillä on jo lunta!

Johku kirjoitti...

Kiitos Hety. Kyllä se luonto osaa...

Johku kirjoitti...

Karu arki koitti kotona ja vettä tuli taivaan täydeltä ja tiet ovat vietävän liukkaita. Lohdutuksena Limeadinelle =)

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ole täälläkään vielä lunta, ei opiskelukaupungissa eikä kotikotona :/