maanantaina, syyskuuta 22, 2008

Syyskuun yllätyksiä

Vihdoinkin kerkesin istahtaa koneen ääreen. Kauppareissun yhteydessä pistäydyin postissa, sillä postinkantaja oli uskollisesti jälleen yrittänyt jakaa snyn lähettämää pakettia kotiovelle. Me olimme perjantaina vierailemassa päiväkodissa ja jouduin näin odottelemaan pakettia tähän päivään saakka.
Paketissa oli hauska ensiapulaukku-kortti (Sny, ettei vain olisi sinun alasi), ihana kissa-muistikirja, kätevä rasia neuloja (jotka todellakin ovat aina hukassa) sekä kaksi kerää sinisen sävyistä Pirkanmaan käsityö Oy:n Kirjopirkkaa sukkia ajatellen. Olen ajatellut neuloskella parin jos toisenkin sukkia lähiaikoina, joten lanka pääsee varmasti pian puikoille. Ja muistikirjoja ei ole koskaan liikaa, neuloista puhumattakaan. Kiitos Sny oikein paljon.

Itselleni olen lisäksi tilannut jälleen muutamia kirjoja. Kirjahyllyä pääsivät koristamaan Kyllikki Mitrosen Sukkasillaan ja Sanna Vatasen Hyvän olon neuleet. Olen selaillut kirjoja edes takaisin ollen hankintoihini todella tyytyväinen.
Huomenna minulla alkaa sitten työt ja tyttö lähtee päivähoitoon. Toivottavasti arki lähtee huilaamaan kohtuudella. Olemme käyneet päiväkodilla tutustumassa useampaan kertaan, mikä on parantanut mieltäni todella paljon. Uskon, että tyttömme tulee nauttimaan olostaan muiden lasten seurassa. Minä ainakin odotan innolla, kun pääsen töiden pariin.

Ei kommentteja: