tiistaina, heinäkuuta 29, 2008

Wisp

Palasin kotiin konserttimatkaltamme, matka meni tosi hyvin ja nautin täysin siemauksin yksinolosta, laulamisesta ja kauniista ilmoista. Hamina on todella kaunis kaupunki, voisin vaikka ajatella asuvani siellä joku päivä. Kotiin oli kuitenkin mukava tulla takaisin ja vihdoinkin kerkesin istahtaa ja esitellä ihanan kesähuivini.
Malli: Wisp, Knitty summer 2007
Lanka: Novita, Kotiväki
Puikot: Knit Picsit, 5 mm


Neuloin huivin melkein ohjeen mukaan. Lisäsin ainoastaan kaksi lisäsilmukkaa kumpaankin reunaan ja jätin napinlävet pois huivin päistä neuloen neljä kierrosta aina oikein. Huivi täytti täydellisesti odotukseni ollen pitkä, kevyt ja kaunis. Malli oli lisäksi helppo neuloa ja sopi näin ollen matkaneuleeksi täydellisesti.
Nyt jatkan ahertamista siivouksen parissa, vihdoinkin ollaan rauhassa kotona ja haluan saada paikat kuntoon kaappeja myöten. Kyllä sitä tavaraa ja pölyä vain kertyykin...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kesähuivi. Tunnen hurahtaneeni reikäneuleisiin - wispiä tahdon kokeilla seuraavaksi!

Stanna kirjoitti...

Kiva neule. Minäkin uhosin käyväni huomenna kaappien kimppuun, mutta jos helle jatkuu niin taidan jättää väliin. Kiva huivi, minulla junnaa se yksi ja sama verho niin pahoin että uutta työtä en kyllä aloita - vaikka mieleni tekisi

Stanna kirjoitti...

No jopas minä toistin itseäni. Onkohan aurinko sulattanut vähäisenkin oikolukutaitoni.

Anonyymi kirjoitti...

Kotiväki-versiosta tuli positiivisella tavalla erinäköinen kuin alkuperäisesta - en olisi tunnistanut samaksi huiviksi. Hieno!

Johku kirjoitti...

Kiitos. Huivi on ollut kyllä kovalla käytöllä. Suosittelen tätä mallia kokeiltavaksi.