keskiviikkona, toukokuuta 21, 2008

Paljastuksia

SNY08 on päättymäisillään. Sain tänään viimeisen pakettini snyltäni kotiin saakka kannettuna. Snykseni paljastui Susa Susan neuleet -blogista, jossa olen käynyt ihastelemassa huiveja aikaisemminkin kaikesta tietämättömänä.

Paketista löytyi tälläkin kertaa kaikenlaista:
Ensinnäkin Novita muksu, jota juuri viikonloppuna selailin kaupassa ja jätin kuitenkin hyllylle, sillä ystäväni lupasi lainata omaa lehteään minulle. Nyt selailenkin omaani onnellisena teen ja karamellien kera näin työpäivän jälkeen :) Lisäksi paketista löytyi kerä vaaleanpunaista Lanettia, kerä vihreää Nalle coloria sekä kaksi kerää vaalean vihreää Novitan Oliviaa. Meidän pikkuneiti sai myös kirjan, joka oli oikein hyvä, mikäli pitkästä hiljaisuudesta ja hetkittäisestä jokeltelusta kirjan äärellä jotain voi päätellä. Paketista lensi esiin myös virkattu perhonen sekä kirje. Kiitos Susa ihanasta paketista ja kauniista sanoista. Olet ollut todellinen piristys ja monen päivän pelastus työntäyteisen opiskelun lomassa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niskavuori täällä ihastelee Sny-pakettisia jälleen kerran...enpäs sitten lainaakaan Muksu-ekstraani, kun kerran sait oman ;) !

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun pidit paketista! Ja onneksi et ehtinyt ostaa tuota Novitaa ;)

T: Susa-SNY

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä tännekin viimeisestä paketista. Kaikki olivat ihan nappipaketteja, varsinkin se ensimmäinen jossa oli se IHANA kirja <3
Nyt vielä kun tämä oma kunto tästä jotenkin tokenis niin jaksaisin kuvailla ja säätää blogiin kaikkea. Nyt on vaan niin kertakaikkisen voimat loppu :(