keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Schoeller & Stahl Elfin Color


Eilen tipahti postiluukusta kauan odotettu Moda ja sieltä löytyi ihana neule. Onneksi kerkesin lankakauppaan ennen sen sulkeutumista. En olisi millään malttanut odottaa yön yli. Lehdessä oli etukuponki sopivasti juuri vihreässä neuleessa käytettyyn lankaan. Lankaa on kyllä mukava neuloa ja paidasta tulee ihanan pehmeä.

3 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

On kyllä ihanan näköistä tuo Elfin-lanka neulottuna. Mä en ole vieläkään osannut päättää, että mikä väri.. :D Joten tilaus on edelleen harkinnassa.. On noita muita projekteja ihan tarpeeksi..eikä langoista ole kyllä pulaa. Saisi nuo joululahjat edes valmiiksi. :DD

Nunnupäivä kirjoitti...

Moi! Oletko malttanut neuloa paitaa eteenpäin? Miltä vaikuttaa? Minä sorruin samaan ohjeeseen ja lankasävyynkin. Ihana oli kyllä neuloa ja valmistakin tuli, mutta lankaa jäi kaksi kerää käyttämättä - onko samoja kokemuksia? Tein siis M-koon paidan. Muuten makee, mutta valitettavasti kävi taas tuttu "näyttää-mallin-päällä-hieman-erilaiselta"-tapaus :)

Johku kirjoitti...

Moi. Olen neulonut paitaa aina kun olen muiden kiireiden keskellä kerennyt. Hihat ovat melkein valmiit ja toivoisin saavani sen tällä viikolla valmiiksi. Minulla näyttää myös jäävän lankaa käyttämättä. Ajattelin, että siitä langasta tulisi ihana kaulaliina tai lapaset. Lupasivat kyllä liikkeessä vaihtaa langat johonkin toiseenkin lankaan mikäli sitä jää yli.