keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

SNY08

Nyt se on sitten todellakin pyörähtänyt käyntiin. Tänään aamupäivällä melkein istuin postiluukulla, sillä tiesin odottaa pakettikorttia. Minulla oli tenttiin meno yhdeksitoista ja hyvä, että en sieltä myöhästynyt kun postipoikaa odottelin, joka ei koskaan saapunut ajallaan. Tentistä saapuessani pöydällä sitten odotti se kauan (kaikki kaksi päivää) odotettu pakettikortti. En päässyt pakettia kuitenkaan noutamaan ennen kuin töihin mennessä ja maltoin mieleni aukaista sen ennen kotiin saapumista.

Ja mitä sieltä löytyikään...
Pikku-myy kortti (ihan minun juttu ja pääsit heti luonteeni ytimeen =) ), vihkonen muistiinpanoja varten tulee varmasti tarpeeseen, kaunis itse tehty huivi (olin ajatellut tehdä samanmoisen, joten ei huono idea ollenkaan), kolme kerää Smart-lankaa, joka onkin ihan uusi tuttavuus sekä kynttilä ja sydänsuklaita.

Suuri kiitos SNY:lleni, paketti oli oikein mieluisa. Onkohan sinulla jotain ideaa mitä langoista voisin toteuttaa? Voisin ottaa langat mukaan viikonloppureissulle.

Tänään on tapahtunut muutakin mukavaa ja olen askeleen lähempänä keittiövaakaa. Toinen fysiikan kursseista on läpäisty. Pakertaminen kirjojen lomassa ja uusien neulomuksien aloittamatta jättäminen ei siis ole mennyt hukkaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eihän kolmesta kerästä paljoa saa, mutta ehkä voisit neuloa sukat tai lapaset; ehkä virkata huivin?

Hyvää ystävänpäivää!

T: SNY

stanna kirjoitti...

Ihanan paketin oletkin saanut, minä täällä vielä odottelen helmikuun pakettia. Postinjakaja jo ihmeissään kun aina ryntään laatikolle heti kun hän pihaan ajaa...

Johku kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää SNY:lleni ja stannalle myös. Kiitos kommenteista.

Kyllä ne postinjakajat joutuvat kaikenlaista kestämään, minä olen melkein silmät suurena kurkkinut postiluukusta, että joko se posti tulee :)

Nyt onkin vaikeuksia, kun hetken olen vain viimeistellyt vanhoja töitä. Nyt kun saisin aloittaa jotain ihan uutta en osaa päättää mille rupeaisin...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea tentin johdosta!

Ihana paketti!Harmi, että en itse tällä kertaa ehtinyt mukaan SNY:ään...

T. Niskavuori

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ja hyvää ystävänpäivää!

T.Niskavuori

Johku kirjoitti...

Kiitos Niskavuori ja hyvää ystävänpäivää sinullekin. Toivottavasti ehdit ensi kerralla mukaan :)