lauantaina, helmikuuta 09, 2008

Hartialämmitin

Valmista tuli vihdoinkin. Tämä oli pitkään aikaan tylsintä mitä olen neulonut ja ehkä juuri siitä syystä se on jäänyt venymään niin pitkäksi aikaa. Nyt on kuitenkin hyvä mieli kun langat on päätelty ja tämän saa sujauttaa harteille. Tuntuu olevan tosi lämmin pikaisesti testattuna.





Malli: Hartialämmitin, Moda 6/2006
Lanka: Novita Teddy
Puikot: 10 mm

10 mm puikoilla tulee nopeasti valmista, mutta niillä ei ole miellyttävintä neuloa. Ne ei ainakaan alkuunsa tunnu ihan käteen sopivilta, mutta kyllähän muutaman kierroksen jälkeen outous unohtui ja neule alkoi edistymään.

Kävin tänään kurkkimassa taas lankakaupan hyllyjä ja hain kirjastosta muutamia kirjoja. Lankakaupasta olisin löytänyt vaikka mitä, mutta maltoin edelleen mieleni. Ajattelin kerrankin miettiä ensin mitä rupeasin neulomaan ja hankkia langat vasta sitten. Illalla ajattelin käpertyä sohvan nurkkaan selailemaan kirjoja ja todennäköisesti olen sitten harmissani kun lankakaupat eivät ole auki huomenna.

2 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Sinä onnellinen kuitenkin saat luvan kanssa ostaa lankoja, minä kun ilmoittauduin lankahamstereihin niin tässä kuussa en lankaa saa ostaa, ja tietenkin juuri nyt näen kaupassa kaikkia ihania lankakeriä jotka suorastaan hyppisivät kärryihini jos sen sallisin. Onneksi on jo kolmas osa helmikuusta takana. Ja sekin hyvä puoli tässä on että lankavarasto pienenee niin sitten voi keväällä hyvillä mielin ostaa uusia lankoja paikkaamaan varastoja.

Johku kirjoitti...

Onkos se kielletty, että joku ostaa lankoja sinun puolesta :)
Hyvähän se on kaappeihin järjestellä tilaa uusille langoillekin silloin tällöin.