sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Smart-sukkaa sun muuta

Takana on kiireinen viikko ja jos toisen samanlaisen vielä jaksaisin kahlata olisi edessä loma perheen parissa ainakin hiihdellen ja pilkkien sekä toivottavasti saamme nauttia kauniista kevät ilmoista. Lomahan tulee kuitenkin, mutta se kuinka paljon opintoja on vielä jäljellä loman jälkeen on täysin riippuvainen tulevan viikon ponnistuksista. Jos hyvin käy tehtävänä on enää pakertaa lopputentin parissa. Olen saanut silti jotain muutakin aikaiseksi, vaikka tietokoneelle saakka en ole kerennytkään.

Sain reilu viikko sitten snyltäni Smart-lankaa, joka oli minulle ihan uusi tuttavuus. Otin langat mukaan Rovaniemen reissulle viime viikonloppuna ja sain aikaiseksi tällaiset sukat. Suunnittelin oikein reikäkuviota varteen, mutta siitä ei tullut mitään. Lanka kerta kaikkiaan kieltäytyi kiertymästä puikon ympärille ja vaatimalla vaati, että neulon ihan tasaisen sukan varren ja tällaiset niistä sitten tuli.Malli: Oma, aika perus sukka
Lanka: Sandnes Smart
Puikot: 3,5 mm

Smart-lanka oli ihanaa neulottavaa. Lanka tuntui käteen tosi pehmeältä ja tuntui kuin sukat olisivat valmistuneet itsestään. Varsi meinasi aiheuttaa minulle päänvaivaa sillä tietynlainen epäjärjestys ja minä emme sovi samaan huoneeseen tai autossa ainakin meinasi olla ahdasta :) Sopivilla kavennuksilla sain kuitenkin varrenkin järjestykseen ja lopputulokseen olen tyytyväisempi kuin uskoinkaan. Olen haaveillut oikein pitkävartisista sukista, mutta en ollut varma kuinka riittoisaa tämä lanka on, joten nämäkin sukat ovat malliltaan tällaiset puolipitkät. Loppulangan jaoin kahtia ja niistä tulee neitokaiselle sukan varret.

Ystäväni kävi kyläilemässä tyttärensä kanssa meillä kuluneella viikolla ja he toivat tuliaisiksi herkullista itse leivottua kakkua. Ensimmäistä kertaa sain kakun joka oli koristeltu näillä:Nyt täytyy alkaa suunnittelemaan jotain suurempaa neulottavaa, jossa saisin nämä kierroslaskurit käyttöön.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulipas sukista nätit! Mukavaa sunnuntaita :)

Terv. SNY

stanna kirjoitti...

Kivat sukat olet tehnyt. Minä ihastuin tuohon kakun koristelu-ideaan. Meillä kun on miehen kanssa synttärit samana päivänä ja kynttilöitä ei viitsi yhteensä yli 50 laittaa niin noihinhan sais kivasti iät näkyviin.

Johku kirjoitti...

Kiitos sny. Innolla odotan jo mitä olet taas keksinyt minun pään menoksi ensi kuussa :)

Kiitos stanna sinullekin. Synttäreille kierroslaskurit käyvät mainiosti ja niitä voi käyttää joka vuosi kun numeroita riittää. Sulle punainen ja miehellesi sininen, niin ei mene iätkään sekaisin. Ajattelin tässä piakkoin testailla onko niistä muutakin iloa kuin toimia kakun koristeena.