tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Palmikkosukat

Pari päivää sitten sain valmiiksi tällaiset palmikkosukat tai lettisukiksikin näitä voisi kai kutsua. Mielestäni tuosta lettipalmikosta tulee tosi sievää ja sopii melkein mihin tahansa.
Malli: Oma, perussukka
Lanka: Novita 7 - veljestä
Puikot: 4 mm

Tämänkin työn poimin keskeneräisten korista ja eihän siinä kauaa kulunut kun työ oli valmis. Kiva yksityiskohta sukissa on kun sain palmikot lähtemään kivasti varren 2o, 2n jousteesta.

Näitä keskeneräisiä töitä tehdessäni olen kerennyt oikein urakalla miettiä mitähän uutta aloittaisin. Taidan tehdä kesäksi jonkin kivan tunikan, jos vain löydän jostain oikein hyvän mallin. Värivaihtoehdot vilisevät silmissä kun en osaa päättää mikä väri olisi loppupeleissä paras. Täytyy ilmeisesti viimeistellä vielä pari keskeneräistä työtä, jotta ajatukset selkenevät.

Sny:ni oli lähettänyt minulle eilen kortin sähköpostiini. Hän on eilen lähettänyt paketin ja se on jo Oulussa, mutta en nyt tiedä onko se jo odottamassa postissa. Onpa hyvä, että en lukenut eilen sähköpostia sillä en varmaan olisi illalla saanut nukuttua. Olin eilen tosi väsynyt kun sunnuntaina oltiin siellä Magyar Possen ja kiinalaisen Cold Fairylandin keikalla. Keikka oli kyllä niin hyvä, että pieni väsymyskään ei haittaa. Meidän neitikin oli mennyt niin kiltisti nukkumaan, että tällaista hulmuamista voisi ajatella joskus toistenkin. Aikaisemmin iltamenot eivät olisi käyneet mielessäkään kun neiti ei ole mennyt nukkumaan kunnolla iltaisin. Tätä onnea on kestänyt nyt kaksi viikkoa.

4 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kivat sukat!

Johku kirjoitti...

Kiitos Tiinar.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Etsiskelen uutta mukavaa sukkaohjetta ja muistin sinun blogin.. Nämä on tosi nätit sukat! Miten tuollainen letti tehdään, onko näihin ohjetta? :) Tv. (Jumppa;))-Merja

Johku kirjoitti...

Kiitos Merja.

Tein sukat näppituntuman mukaan, mutta voin tehdä sinulle jonkinlaisen pikaohjeen. Työt haittaavat tällä hetkellä vapaa-aikaa rajusti, mutta josko viimeistään viikonloppuna saisin ohjeen tehtyä. Toivottavasti sormesi jaksavat odottaa siihen saakka =)