keskiviikkona, marraskuuta 24, 2010

Pöllöjä naisilleOlin pidemmän aikaa suunnitellut naisten pöllö-sukkia useiden lasten sukkien jälkeen. Suunnitelmat venyivät ja venyivät kunnes tein sellaiset tilauksesta.
Naisten pöllö-sukat puoleen sääreen ulottuvalla hieman rypyttyvällä ja laskeutuvalla varrella sekä vahvistetulla kantapäällä harmaan ja valkoisen väreissä. Silmät langasta vastaväreissä. Pöllöt katselevat maailmaa eri suuntiin. Tässä olisikin syy neuloa neljän sukan satsi parin sijaan. Neljä sukkaa, joissa jokaisessa pöllö kuikuilisi eri ilman suuntaan. Aamulla voisi sitten valita mihin suuntaan haluaisi pöllöjen sinä päivänä katselevan.
Malli: Oma, Naisten Pöllö-sukat kärjestä neuloen
Lanka: Novita, 7-veljestä
Puikot: 3,5 mm bambut, joista yksi koki kovia matkan varrella. Tämän myötä olen tullut tulokseen, että neljällä puikolla matka taittuu paljon nopeammin. Ehkä.
Kantapää aiheutti eniten päänvaivaa tässä projektissa. Minulla on paha tapa ratkoa mieltä askarruttavia asioita unissani ja niin tein tälläkin kertaa. Nukkuessani keksin idean, jota aamulla heti kokeilin. Yhden kerran kantapää vaati purkua ja onnistuin.
Pöllöä muutin aikaisemmasta isommaksi, jotta se erottuu hyvin varresta. Toisessa sukassa pöllö katselee eteenpäin ja toisessa sukassa pöllö tiirailee ohikulkijoita.
Seuraavaksi suunnitteilla jotain miehille. Olisikohan idea valmis ensi yön jälkeen.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TYKKÄÄÄÄÄÄN!!! :DDDD Toooosi hienot, pitkät!!!
-Maija-

Paula kirjoitti...

IHANAT sukat!!! Taidan ottaa idean muistiin ja toteuttaa sitten joskus, kun aikaa on.

Hety kirjoitti...

Kauniit - erityisesti nuo valkoiset!

Matleena kirjoitti...

Hieno idea tehdä pöllösukat! :)

Messuilla tavattiinkin ja hiplasin noita sinun ruusuja, mahdoitko huomatakin. Itsekin melkein samanlaisia tein tässä joku aika sitten, mutta en ollut niihin tyytyväinen. Ajattelinkin kehitteleväni ohjetta paremmalla ajalla, mutta nytpä ei tarvitsekaan. Kiitos siis sinulle tuosta linkistä!

Mukavan tuntuinen blogi sinulla, palaan tänne vielä! :)

Johku kirjoitti...

Kiitos Maija, Paula ja Hety.

Kiitos Matleena ja tervetuloa. Tosiaan isointa ruusua hieman pienensin ja keskikokoisen ohjeen muokkasin itse. Olen meinannut siihen laittaa ohjeistukset, mutta viime päivät ovat olleet niin kiireisiä. Oisitko niitä meinannut tehdä vai juuri nuita isompia?

Matleena kirjoitti...

Minä haluaisin tehdä monenkokoisia ruusuja, pari kokeilua olen taas tehnyt, mutta sitä täydellistä en ole vielä saanut. Joten mukava olisi saada ohjetta näihin sinun versioihin, jos vain viitsit ja ehdit tehdä. Ovat niin nättejä! :)

Ludmila kirjoitti...

Moi!
gorgeous socks as well as everything else, and your little angels are growing soooo quickly!!! Big hugs from Milan, Ludmila

Lime kirjoitti...

Selkeää pöllövillitystä havaittavissa!

Johku kirjoitti...

Matleena laitan ohjeita pikapuoliin.

Thank you Ludmila, I have been thinking about you last few days. Telepathy? I send you some pictures soon.

Lime, niin on ja loppua ei tunnu tulevan =)