maanantaina, joulukuuta 01, 2008

Nimikoimaan

Olen usein ajatellut, että olisi mukava nimikoida ennen kaikkea niitä neuleita ja ompeluksia, joita antaa lahjaksi. Miksei hyvin onnistuneita itsellekin tulevia neulomuksia voisi nimikoida. Nyt useamman kanssaneulojan innoistamana päätin viimeinkin tilata itsellenikin nimikointilappusia.
Tein tilauksen vasta pari viikkoa sitten ja tänään lappuset jo kolahtivat postiluukusta. Kuori piti sisällään juuri sellaisia nauhoja, kuin olin ajatellutkin ja nauhat saapuivat juuri sopivasti ennen joulua ja lahjojen paketointia. Nämä nimikointinauhat luultavasti riittävät minulla jonkin aikaa, sillä tilasin niitä sitten 144 kpl. Hinta kun ei muuttunut juurikaan nauhojen määrän kaksinkertaistuessa. Mahtavat riittää loppu elämän tai sitten teen kuten ystävälleni vitsailin ja nimikoin kaikki käyttämäni vaatteenikin =)

Neulerintama on ollut hiljainen ja se hieman harmittaa. Tytöllä on ollut vesirokko ja minä sairastuin yllättäen perjantaina ja lauantaiaamuna menin kiireen vilkkaa päivystykseen. Lääkkeet ovat onneksi tehokkaita ja voin jo paremmin ja mikä ihaninta eilen pystyin jo neulomaankin. Luonteelleni ominaisella tavalla minua ärsyttää jotkut asiat vietävästi, kuten kuivuneiden pyykkien kasa. Eilen kiikuttaessani täkkipussia miehelleni vedettäväksi hän tuumasikin josko voisin olla hieman sairaampi =) No, minä nautin paremmasta olosta.

Tänään lähetin omalle snylleni viimeisen paketin, kolmannen marraskuulle. Pidensi ainakin hieman jännitystä. Kerron paristani enemmän, kunhan posti kantaa viimeisen lähetyksen perille. Oman snyni yhteydenottoa odottelen vielä, joskos se tulisi aikanaan.

6 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Minäkin olen meinannut tilata noita nauhoja, jotenkin on vain aina jäänyt. Kerran jo jostakin kuvastosta täytin lomakkeen mutta en sitten vienyt postiin. Olis tosiaan kiva laittaa merkiksi että on itse tehty lahja.
Täällä on yllättäen jäänyt neulomiset vähemmälle viimeisen viikon aikana, tänään kuitenkin raaskin jo laittaa "Elsan" sitteriin ja neuloa hieman.

Johku kirjoitti...

Kyllä Stanna suosittelen, olivat tosi kivan näköisiä.
Onnea teille vielä vauvelista, hieman kaipaan sitä vauvan tuhinaa ;)

kristiina kirjoitti...

Kukkuu :)

Kiitos sinulle kuluneesta syksystä! Kivaa on ollut :)

Tuosta villamäärästä saa jo ihan mukavasti juttuja, kiitos siitä :)

Olen tosiaan aiemminkin käynyt blogiasi lukemassa, revontulihuivia ihailemassa. Omani on pussissa odottamassa joulukiireiden helpottumista, ehkä sitten kerkeää neulomaan taas itselleenkin :)

"Törmäillään" vastedeskin! :)

Hauskaa joulun odotusta!

Johku kirjoitti...

Kukkuu Kristiina, kiva kun tulit kurkkimaan kuulumisiani =)

Minusta ollut kiva lähettää sinulle paketteja, joten tunne on ollut molemminpuolinen.

Minä uhmaten kaikkia joulukiireitä yritän saada itselleni joulumekon neulottua, katsotaan miten käy.

Törmäillään.

sny kirjoitti...

Juurikin olen lähdössä viemään pakettia postiin ;)

Johku kirjoitti...

Kiva Sny, odotan jännityksellä =)