torstaina, marraskuuta 27, 2008

Vauvan myssy

Tuttavani saa hetkenä minä hyvänsä toisen lapsensa ja me ajattelimme työporukalla muistaa häntä ja hänen pienokaistaan pienellä lämpimällä lahjalla. Toivottavasti rakenneultra on ollut luotettava ja hän saa tyttövauvan, kuten hänelle on kerrottu, sillä heillä on poika jo ennestään ja me valitsimme lahjan väriksi valkoisen sekä vaaleanpunaisen.

Tässä minun osuuteni lahjasta.
Malli: Vauvan myssy
Lanka: Novita, Nalle
Puikot: 3,5 mm bambut


Malli oli helppo ja nopea neuloa. Juuri ihanteellinen televisionkatseluneule. Itse myssy neulottiin aina oikeaa neuleena ja päät sekä takaosa ommeltiin yhteen. Myssyn reunaan virkkasin koristeeksi vaaleanpunaisen reunuksen kiinteillä silmukoilla tehden joka toisesta silmukasta pidemmän. Solmiamisnauhat letitin neulottujen sijaan. Näin sain mielestäni myssystä tyttömäisemmän.

Kuva on kiireessä otettu aamulla ennen töihin lähtöä ja kuinka ollakaan juuri kiireen keskellä muistikortti ilmoittaa olevansa täynnä, yllättävää.

Nyt jatkan puuhastelua lenkkimohairin parissa. Odotan innolla minkälaisen lopputuloksen saan aikaan. Hieman ne lenkkimohairin lenkit ovat vain alkaneet ärsyttämään, sillä puikko ei aina sujahdakkaan silmukan läpi vaan takertuu niihin lenkkeihin.

Ei kommentteja: