sunnuntaina, joulukuuta 14, 2008

Lenkkimohairia

Jouluksi haaveilemani lenkkimohairmekko on ollut valmiina muutaman päivän, mutta pettymyksen vuoksi en ole saanut sitä kuvattua. Haaveissani mekko oli niin ihana. Todellisuus olikin ihan toisenlainen..
Malli: Mekko, oma
Lanka: Kauhavan Kangas-Aitan Esito-Lenkkimohair
Puikot: 6,0 mm Knit Picksit


Aloitin neulomisen Kauhavan Kangas-Aitasta saamani ohjeen mukaan. Alkumetreillä muutin kuitenkin suunnitelmia ja halusinkin tunikasta mekon. Se päätös sinänsä oli hyvä sillä luulenpa, että olisin pettynyt tunikaan vielä enemmän. Toisaalta jos kuitenkin päätän tämän säilyttää saattaisi mekko toimia paremmin tunikana.

Lenkkimohairneulos on mukavan näköistä, mutta melko paksua ja näin päälle puettuna ei miellytä minua. Sängyllä pötköttelevään mekkoon olen kyllä tyytyväinen, joten täytyyköhän minun kehystää tämä työ? Lenkkimohairneuloksen purkaminenkin saattaa kuitenkin olla melkoinen operaatio, joten taidan yrittää tulla tämän kanssa hetken toimeen ja venyttää helmaa toistamiseen josko löytäisimme yhteisen sävelen joulun aikana.

Onneksi on piristystä tiedossa, kohta lauletaan kauniita joululauluja.

4 kommenttia:

kristiina kirjoitti...

Kaunista ja rauhallista joulua teille! :)

Pakkaa mukaan paljon lankoja :)

Johanna kirjoitti...

Kiitos Kristiina, niin teen =) Tosin ehkä salaa...
Eilen lankapussin nähtyään mies sanoi, että ei kait nämä ole lähdössä mukaan =)

Limeadine kirjoitti...

Mekko näyttää ihan hyvältä mielestäni! Mutta niin kai se on, että välillä lopputulos ei vain oikein iske. Itse tykkään kyllä paksuista mekoista, ettei tule alaston olo :) .

Johku kirjoitti...

Kiitos Limeadine, en ole vielä purkanut mekkoa =)
Ajattelin nyt laittaa siihen kauniit puunapit ja kokeilla uudelleen. Ehkä tästä vielä hyvä tulee.