lauantaina, joulukuuta 06, 2008

Lumihiutale

Syksyn snykierros päättyi eilen. Viimeisen saamani paketin aiheena oli lumihiutale sisältäen aineksia lumiseen pitsiin ja paketti oli erittäin onnistunut. Tuossa se on ollut pöydällä ihasteltavana eilisestä saakka. Suuri kiitos siitä sinulle salainen neuleystäväni Anni, Päivänsäde -blogista. Yritin pitkin matkaa arvailla kuka olisit ja viime hetkillä arvailuni osuivat oikeaan. Kiitos mukavasta syksystä.

Viimeisessä paketissa oli Teeteen Elegant -lankaa, todella kauniita silmukkamerkkejä, aarteina pahvirasiassa oli valkoisia helmiä, suklaata, ihana itse painettu kangaskassi sekä kortti. Pakettia oli edellisenä päivänä yritetty todenteolla sujauttaa postilaatikostamme, sillä paketti oli melko kovaa elämää nähneen näköinen. Paketti oli ehdottomasti odottamisen arvoinen =)
Mielessäni on useita ideoita huivista, pitäisi vain osata päättää mitä tästä alkaisin neulomaan. Toivottavasti tässä ei käy niin, että jää koko huivi neulomatta kun en osaa päättää minkälaisen tekisin. Taidan ottaa ainoastaan tämän mukaan jouluksi, sopisi hyvin neulottavaksi kinoksien keskellä.

Minä lähetin puolestani paketteja Nalle ja Possu -blogin Kristiinalle.

4 kommenttia:

kristiina kirjoitti...

Kutimet ja sohvannurkka kuulostavat melkoisen hyvältä :)
Itse tein saman kun Elias nukahti. Pari kierrosta revontulta eteenpäin, kyllä se ehkä ennen kevättä valmistuu ;)

Hyvää itsenäisyyspäivää :)

Anni kirjoitti...

Mukavaa jos tykkäsit paketeista, oli oikein kivaa olla ystävänäsi :)

Johku kirjoitti...

Kristiina, valmistuu hyvinkin. Revontuli on ehkä parhaimmillaan neulottuna pari kierrosta silloin tällöin, käy muuten ykstoikkoseksi.

Anni, tykkäsin kovasti. Nämä sukatkin, jotka tein lähettämästäsi kirjopirkasta, ovat minulla jalassa lähes yötäpäivää =)

Hety kirjoitti...

Ihanan talvinen paketti, kannatti odottaa!