sunnuntaina, lokakuuta 12, 2008

Pientä nappikauppaa

Rentouttava viikonloppu alkaa olemaan takana päin. Miehen kanssa käytiin eilen rauhassa ulkona syömässä ja tänään nautittiin kauniista syyssäästä Kierikissä. Lähiseudultakin voi löytää kaikkea mielenkiintoista, kunhan vain saa aikaiseksi lähteä katselemaan.

Tämän lisäksi ystävämme kanssa sännättiin eilen aamulla heti kello kymmenen Kädentaito-messuille Ouluhalliin. Näitä messuja on odotettu hartaasti ja odottaminen kyllä kannatti. Messuilta löytyi jälleen hyviä ideoita, lankoja ja nappikauppojakin tuli tehtyä.

Ruskea väri ei ole pitkään aikaan saanut minua oikein inspiroitumaan, mutta nyt tähän on tainnut tulla muutos. Koko messuhallissa en paljon muuta nähnytkään kuin ruskeita lankoja, vaikka välillä yritinkin vastustella.

Mukaani tarttui kaksi vyyhtiä ruskeaa suomalaista lampaanvillaa, jonka jo nyt näen muuttuvan pitkävartisiksi sukiksi, kolme vyyhtiä ruskeaa villalankaa slipoveria ajatellen sekä kolme kerää ihanan oliivin vihreää Eskimoa.
Lisäksi ostin matonkuteita ja kun en osannut päättää minkä väristä ostaisin, niin ostin sitten muutamaa väriä varmuuden vuoksi. Näistä ainakin osaa olen ajatellut työskää virkkuukoukun avulla.
Nappikauppoja en yrittänyt edes vältellä ja yhdestä pisteestä löysin nappien kaveriksi vielä puiset laukun kahvatkin. Keraamiset lehti-napit olen ajatellut käyttää seuraavaan Wispiini, muille napeille ei ole vielä tarkempaa käyttökohdetta tiedossa.
Nyt yritän kädet levottomina päättää minkä langan kimppuun hyökkäisin. Inspiraation puutteesta ei ole tänään tietoakaan.

3 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Nyt kyllä harmittaa... Minä kun suuntasin messuille tuonne Eteläisempään kolkkaan pohjanmaata vaikka löydöistäsi päätellen olisi kannattanut tulla pohjoiseen päin. Syy on se että perjantaina joudumme tulemaan Ouluun kun pojalla on lääkäri eikä sitäkään väliä viitsi jatkuvasti ajella (ainakaan näin raskauden viimeisellä kolmanneksella). Seinäjoen messuilla ei ollut juurikaan mitään uutta ja innostavaa, ja pelkästään nuo ostamasi napit ovat niin ihania että niiden takia olisi kannattanut lähteä.

Hety kirjoitti...

Minustakin erityisesti napit ovat hienoja. Kierikki vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta, en ole siellä koskaan tullut käyneeksi. Innolla jään odottamaan, mitä matonkuteista virkkuukoukulla muotoutuu...

Johku kirjoitti...

Se on kyllä tuurissaan aina noiden messujen kanssa, mitä löytää milloinkin. Itse petyin Oulun messuihin edellisen kerran, tämä vuosi oli siinä suhteessa huomattavasti parempi. On Stanna tosi harmi, että petyit Seinäjoella olleisiin messuihin.