maanantaina, lokakuuta 06, 2008

Matkalla pohjoisessaLöysin eräästä putiikista ihania poronluusta valmistettuja nappeja. Toivottavasti raskin näitä jossakin työssä hyödyntää. Ajatuksissa pyörii useitakin neuleideoita, joihin napit voisin sujauttaa.
Virkkasin myssyn itselleni lämmittämään päätä kylminä aamuina. Kaikki arkitakkini ovat mustia ja jostakin ihmeen syystä yksikään päähineeni ei ole tämän värinen. Tämä myssy tuli siis todella tarpeeseen.

Malli: Baskeri, Novita syksy 2008
Lanka: Novita Mambo, musta
Puikko: 8 mm


Harvoin neulon taikka virkkaan näin paksulla langalla. Joskus se tuntuu kuitenkin suorastaan terapeuttiselta, sillä valmista syntyy mahdottoman äkkiä. Tämä baskeri vaati puolet kotimatkasta ja ennätin neuloa vielä hyvän matkaa sukkiakin. Mamboa oli mukava virkata ja taidan ostaa muutaman kerän lisää tätä uutta tuttavuutta inspiraatiota odottelemaan. Malli on mielestäni tosi onnistunut ja kohopylväät tekevät pinnasta erikoisen. Päässä myssy on ihanan pehmeä sekä lämmin ja yhden päivän käytön jälkeen voinkin todeta, että tämä myssy ei varmasti jää nurkkiin lojumaan. Hetken verran joudun vain totuttelemaan tämmöisen massiivisemman päähineen käyttöä, mihin olen tottunut.

Nautimme kirpsakoista ilmoista. Vaikuttaa siltä, että joku muukin meidän perheessä odottaa talvea.Hieman yllättävänä löytönä yhden kanahaukan maanpäällinen vaellus oli päättynyt mökin portaiden viereen. Kyseisellä alueella kun ei kanahaukkaa ole aikaisemmin tietääkseni tavattu.Lisäksi ulkoilimme ja nautimme ihanista syyssäistä hyvässä seurassa. Näillä eväin on mukava tarttua arjen aherruksiin.

4 kommenttia:

Hety kirjoitti...

Upean kuohkea baskeri, sopii sinulle tosi hyvin!

Johku kirjoitti...

Kiitos. Olen itsekin ihastunut baskeriin, vaikka onkin tosi erilainen mitä olen tottunut käyttämään.

Limeadine kirjoitti...

Tosi hieno baskeri, oikein muodikas. Sopii tosiaan sulle hyvin! Kaikilta ei luonnistuisi noin ison baskerin pito tyylikkäästi.

Johku kirjoitti...

Kiitos Limeadine =)