torstaina, elokuuta 07, 2008

Tunnustuksia

Minä sain tällaisen tunnustuksen Limeadinelta...Nautin neulomisesta ja muusta aherruksesta sen ympärillä ja olen otettu, että höpötykseni on tuottanut mielihyvää jollekulle toisellekin. Minä olen myös nauttinut useiden blogien lukemisesta tänäkin kesänä, mutta erityisesti seuraavat henkilöt ovat piristäneet päiviäni. Olen nauttinut kauniista kuvistanne, mahtavista käsitöistänne, maukkaista ruoistanne sekä pilkahduksista tavallista elämää. Haluan antaa tunnustukseni teille ja minua ei haittaa, vaikka ette jatkaisikaan tätä.

Hety
Miia-Rebekka
Inkivääri
Villapeikko


Säännöt:
1. Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
2. Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nimeä vähintään 5 muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.


Ja muihin tunnustuksiin;

Tämä on nyt valmis. Laitan huivin likoamaan ja pingottumaan, kuvaan sitä paremmin sen jälkeen. En vain malttanut olla ottamatta kuvaa. Ollakseni rehellinen ... huivi on makoillut päivän sohvalla, sillä en ole malttanut laittaa sitä likoamaan. Olin lopputulokseen tyytyväisempi kuin välillä ajattelin.
Tällä hetkellä puikoilla kolistelee ihanat nilkkasukat. Tästä kaupungista ei äkkiseltään löytynyt juuri tuota lankaa, mutta vaihtoehtoja on onneksi kaupat pullollaan. Työn etsiminen ja muu arkinen aherrus vie vain tällä hetkellä niin paljon aikaa, että en millään ennätä neuloa niin paljoa kuin haluaisin. Siksipä siirryn nyt puikkojen ääreen.

2 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! :)

Hety kirjoitti...

Myös Niskavuori kiittää kovasti tunnustuksesta ja kehuu samalla revontulihuivia, värit ovat upeat!