lauantaina, elokuuta 02, 2008

Elämää ostosten keskellä

Tuntuu, että kesä viilettää ohi ihan huomaamatta. Se ei minua silti haittaa, aamulla jo ulkona ihanasti tuoksui ja tuntui syksyltä. Aivan sielun silmin näin kuinka käperryn ihaniin pehmeisiin villatakkeihin sun muihin lämmittäviin tamineisiin.

Tällä hetkellä nautin viikonlopusta perheen kesken, sillä edellisestä yhdessä vietetystä viikonlopusta on vierähtänyt aikaa viikkotolkulla. Aika on kulunut rennosti leivoskelun, neulomisen ja elokuvien parissa. Huomenna sitten maistellaan kakkua, kun tyttäremme täyttää kokonaisen vuoden. Aika ajoin kyllä ihmettelen, että kuinka nopeaa aika vieriikään.Kirjahyllymme sai hetki sitten täydennystä kahdesta neulekirjasta. Molemmat kirjat olivat Pam Allenin ja Ann Buddin kätten jälkiä. Lace Style on jo aikaisemmin ylistämäni teos, jossa oli niin monta upeaa neuletta. Bag Stylen päätin puolestaan tilata heti kun huomasin sen olemassa olon. Tässä vaiheessa on varmaan pakko tunnustaa, että omaan pienimuotoisen laukkuneuroosin tai millä nimellä sitä kutsutaankaan kun ihastuu kaikenlaisiin laukkuihin.Haminan reissulta puolestaan tarttui mukaan ihastuttavia puunappeja itselleni ja miehelle toin "kiroileva siili" kattilavahdin. Kiroileva siili hauskuttaa miestäni aika ajoin ja minä tietysti toivon saavani hyvää ruokaa.

Nyt jatkan Revontuli-huivin neulomista, joka alkaa olemaan loppusuoralla.

7 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Voi ei, nyt kun näin tuon kirjan (siis laukkukirjan erityisesti) luulenpa että täytyy metsästää se myös meidän hyllyyn. Kenkien lisäksi myös laukkuja täytyy olla paljon... Meillä olisi huomenna vilinäpäivä tiedossa kun on kahdet juhlat, ensin klo 13 Ylivieskassa ja sieltä pitäisi keretä Ouluun oikeastaan jo neljäksi mutta ilmoitin ettei tulla lounaalle joten riittää että oltais 18 aikaan sitten sielläpäin.

OIKEIN PALJON ONNEA TEIDÄN PIKKUISELLE!

Hety kirjoitti...

Ihania nappeja ja mainio tuo pieni siili. Itsekin vannon Allenin ja Buddin nimeen, aivan loistoteoksia!
Onnea pienelle tytön taaperolle!

Sny kirjoitti...

Lace Style on ihana kirja, ja täynnä "pakkosaada"-juttuja!

Hyvin paljon onnea pikkuiselle <3

Johku kirjoitti...

Kiitos onnentoivotuksista, pikkuruinen nukkuu onnellisena syntymäpäivän jäljiltä. Näyttää siltä, että saan alkaa hiljalleen neulomaan vaatteita nukelle.

Limeadine kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus!

sny kirjoitti...

Joko sinulle on tänään tullut postia?

Johku kirjoitti...

Limeadine; kiitos tunnustuksesta. Se lämmitti mieltä kovasti.

Sny; Ei tullut tänään sinulta postia. Kävin tarkistamassa luukunkin ja mainospostin välistäkään ei paljastunut mitään. Olen huomenna lähdössä aamusta jo asioille, maltankohan minnekään lähteäkään :)