torstaina, elokuuta 14, 2008

Syysiltojen iloksiOlen saanut Revontuli-huivin valmiiksi. Huivista tuli mielestäni kaunis ja aivan odotan jo koleita, sateisia ja kauniita syysilmoja. Siihen ei enää varmasti mene kauaa, sillä tänään jo tuuli tuiversi ja keltaiset lehdet lenteli. Minä kävelin, kuuntelin musiikkia ja nautin.Malli: Revontuli -huivi, Ulla 03/07
Lanka: Virolainen liukuvärjätty 100 % villa
Puikot: 5,5 mm Knit Picksit 120 cm siimalla


Huivista tuli vieläkin kauniimpi kuin välillä osasin edes kuvitella, kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin. Värit ovat kuin minulle tehty. Näissä langoissa on se hauskuus, että neuletta aloittaessaan ei ole harmainta hajua minkälaista väritystä on tulossa. Tällä kertaa yllätys oli erittäin positiivinen.Kerrankin liotin ja pingotin huivin kunnolla ja se kannatti ehdottomasti, sillä sakarat tulivat hyvin esille. Malli on neulottu kahdeksasta sarakkeesta ja ohjetta oli helppo seurata. Mallineule oli helppo, mutta vaati hieman keskittymistä lisäysten vuoksi.

Kuvien ulkoiluhousut ompelin hiljattain itselleni. Tyttären kanssa käveleskelen usein kaupungille ja matka on sen verran pitkä, että se on mukavampi taittaa rennoissa vaatteissa. Punainen tuulipukuni ei ollut mielestäni oikein kaupunkikelpoinen ja niinpä ompelin mustat ulkoiluhousut. Olen käyttänyt näitä housuja paljon, ainoastaan leveä vyötärökuminauha kaipaa hieman korjailua ja sen jälkeen olen housuihin täysin tyytyväinen.

8 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Ihana revontuli. Minulla se on vielä haaveissa, tai oikeastaan odottelee että hankin liukuvärjättyä vironvillaa. Minusta tuntuu että koko huivin juju on langassa.

AnneM kirjoitti...

kaunis!! Otinkin heti blogisi tilaukseen, ja täytyy ajan kanssa lueskella mitä olet tehnyt aiemmin ;)

Johku kirjoitti...

Kiitos Stanna, suosittelen lämpimästi. Langan valinta on kyllä oleellista tässä huivissa minunkin mielestäni. Tuota vironvillaa saa kyllä hommattua kotiinkin toimitettuna joiltakin jos haluat. Lisäksi oli yksi liike mistä sitä pystyi tilaamaan, en muista nyt vain nimeä.

Kiitos AnneM. Kiitos itsellesi ohjeesta =) Tänä vuonna en ole suuria saanut aikaiseksi, mutta pieniä ehkä sitten senkin edestä.

sny kirjoitti...

Hyvin kaunis!

Johku kirjoitti...

Kiitos Sny =) En vieläkään ole osannut päättää minkä lapasmallin aloittaisin, selaan vihkoa kannesta kanteen ja lueskelen juttuja.

Hety kirjoitti...

Todella kaunis huivi! Värit pääsevät oikeuksiinsa luonnonvalossa. Harmi, että oma vironvillani on yksiväristä.

Limeadine kirjoitti...

Oikein nätti ja kaunis liukuväri! Tunnelma alkaa selvästi kääntyä jo syksyyn meillä neulojilla...

Johku kirjoitti...

Kiitos Hety. Yksivärisestä vironvillastasi tulee varmasti silti kaunis huivi.

Kiitos Limeadine. Onneksi syksy tulee joka vuosi =)