lauantaina, tammikuuta 05, 2008

Neulotut lahjat

Salassa pidetyistä paperikääröistä löytyi muutamia neulottuja lahjoja.

Tuttavapariskunnalle väsäilin lapaskuun aikana lapaset, jotka liitettiin rusetein yhteen, jotta kädet pysyvät lämpimänä iltakävelylläkin. Luulimme keksineemme uuden idean, mutta huomasimme myöhemmin jonkun muunkin käyttäneen samantyyppistä ideaa kylläkin neuloen yhden yhteisen lapasen.



Siskolleni neuloin palmikko-laukun. Lankana käytin Ainoa ja puikot olivat kokoa 6. Tämä on ollut suurissa suunnitelmissa pidemmän aikaa ja taidan jossakin vaiheessa neuloa itselleni samanlaisen. Laukusta tuli ihanan muhkea. Vuorta ompelin laukkuun vielä joulureissua edeltävänä yönä, mutta valmiiksi sain sen kuitenkin. Napit tehtiin puukiekoista, joihin porattiin reiät (näin ollen mieheni on osallistunut myös jouluvalmisteluihin :) ).



Miehelleni neuloin kaulaliinan innostuneena aaltokuviollisesta huovasta. Lankana käytin 7 veljästä väreinä tummanharmaa ja vaalean ruskea. Puikot olivat kokoa 5. Hän istui tänäkin vuonna vieressäni kun tätä neuloskelin ja ei ollut huomannut mitään. On ilmeisesti riittävän monta työtä vaiheessa, että hän ei pysy kärryillä mitä teen milloinkin.


Tänä vuonna ajattelin aloittaa jouluvalmistelut hieman aikaisemmin, jotta saan sitten rauhassa nautiskella joulun ajasta. Joskos nyt kuitenkin keskittyisin ensin muihin neulomuksiin ja touhuihin.

Ei kommentteja: