lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Lisää lahjoja

Ihminen voi yllättää joskus itsensäkin. Tammikuu ei ole vielä puolessa välissä ja minulla on jo kaksi työtä valmiina päättelyineen kaikkineen :) Tänä vuonnahan ajattelin tehdä joululahjat aikaisemmin, mutta pipo on lokakuiseksi syntymäpäivälahjaksi ja valmiina jo nyt. Tällä menolla minulla on todella rauhallinen loppuvuosi.

Nämä kirjoneulelapaset veivät minut kyllä mennessään. En muistanutkaan kuinka mukavaa kirjoneuletta olikaan neuloa. Nämäkin ovat menossa lahjaksi ja toivon, että saaja pitää näistä yhtä paljon.

Malli: Inkeriläislapaset, Novita talvi 2006
Lanka: Novita Nalle musta ja luonnonvalkoinen
Puikot: 2,5 mm


Pipo on jatkumoa viime vuoden pipotehtailulle, joka saa nyt jäädä ainakin hetkeksi tauolle. Ilmassa on niin sanottua pipoähkyä. Malli on sama kuin aikaisemmin värinä tällä kertaa vain musta. Korvat eivät tule kuvassa oikein hyvin esille. Olen levyvanun avulla korostanut pipojen korvia, jotta eivät "lätsähtäisi".Nyt vihdoin tartuin taas keskeneräiseen neulepaitaan ja mietin kovasti mitä tekisin seuraavaksi. Nyt taidan kuitenkin keskittyä hetkeksi neulomaan jotain itselleni, sillä viimeiset pari kuukautta on mennyt miettiessä mitä muille neuloisi.

Onkohan tänä vuonna tulossa salaista neuleystävä tempausta? Tuo on kuulostanut niin mukavalta lueskellessani muiden blogeja, että lähtisin innoissani mukaan.

Ei kommentteja: