tiistaina, tammikuuta 22, 2008

Isännän pyynnöstä

Nyt on mies keksinyt huomattavasti paremman tavan hävittää minun lankavarastoja huomauttelemisen sijaan. Tosin joskus huomauttelukin on ehkä ollut paikallaan, sillä minulla on taipumus kerätä kaikenlaisia käsityönyssäköitä sinne sun tänne. Se onko siitä ollut mitään apua on ihan toinen juttu. Ajatuksena on ollut työstää nyssäköistä löytyviä keskeneräisiä töitä heti kohta, mutta usein ne saattaa pölyttyä paikallaan yllättävänkin kauan. Nyt kuuluu hetkittäin pyyntö, että jonnekin päin kotia tarvittaisiin jotain neulottua ja minähän menen heti lankaan :)

Kuulokkeet kuulemma kaipasivat pehmusteita ja näin kului taas nalle-lankaa (ei paljon, mutta kului kuitenkin). Sinänsä nämä pienet työt ovat kiireen keskellä mainioita. Työ valmistuu äkkiä ja niitä on mukava ideoida. Sitten kun työ on valmis tulee tosi hyvä mieli. En ole aikaisemmin neulonut ympyrää tai kuusikulmiota, joten kaikessa helppoudessaan kokeilin myös jotain uutta. Ruseteista ollaan vielä hieman erimieltä miehen kanssa.

Malli: Oma
Lanka: Novita Nalle, musta ja vihreä
Puikot: 3,0 mm

Kuulokkeiden suojukset saivat myös toisenlaisen tehtävän köllötellessään pöydällä. Meillä lasinaluset ovat suurkulutuksessa, sillä yhden pöydän pinta on pilattu kuumilla kahvikupeilla, joten jämälankoja voisi käyttää kyseiseen tarkoitukseen. Kiinnityslanka koristi reunaa kauniisti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! SNY täällä kurkkii blogiasi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan loistava idea!t.H