lauantaina, tammikuuta 18, 2014

Uuden terveellisemmän vuoden tilannekomiikkaa

Minut on sitten helppo saada hurahtamaan milloin mihinkin. Ihan täydestä sydämestä touhuan aikani uuden päähänpiston parissa ja kanssaeläjät saavat nauttia (nautinnosta en aina ole ihan täysin tosin vakuuttunut) tästä menosta.

En tehnyt tälle uudelle, juuri alkaneelle vuodelle mitään erityisiä lupauksia. Toivon, että vuodesta tulee hyvä. Mutta juosta aion kovasti, olenhan ensimmäisen etapinkin jo kirjannut kalenteriin ja maksanut osallistumismaksunkin. Hyvä vuosi alkaa aina terveellisillä elämäntavoilla ja ruokaremontilla joulun jälkeen. Viime vuoden lopulla ostin itselleni blenderin, keittiövälineen jota en ole koskaan ajatellut tarvitsevani. Eräs kaunis päivä olin kuitenkin sitä mieltä, että kertakaikkiaan on mahdotonta elää ilman semmoista. Mies kiittää tästä luultavasti aamuisin, koska ei mutise tätä nykyä aamiaisen yhteydessä. Ennen laitoin hänelle, samalla kun itselleni, rahkaa jollakin lisukkeella. Rutinan määrästä päätellen ei tainnut olla ollenkaan hänen makuunsa. Itse taas tykkään rahkasta vaikka jo sellaisenaan.

Nyt kuitenkin rahkaa on tarjolla milloin sotkettuna mihinkin. Viimeisin kokeilu oli omena lohkottuna, säilykepersikoita purkki ja banaani kahteen rahkapurkkiin sekoitettuna. Tämä oli vietävän hyvää.
Edellisenä päivänä tein erilaisen kokeilun. Tähän tuli omena, kaksi kiiviä, vissyä ja jääpaloja. Pyysin 3 v poikaani tuomaan laseja kaapista. Hän ei ymmärrä mitä lasissa lukee, mutta hänen valitsemansa lasit sopivat täydellisesti tämän huikean terveellisen aamupalan tarjoiluun. Tämän kohdalla itsellenikin teki tiukkaa kumota lasi tyhjäksi. En tietenkään kertonut tätä sillä hetkellä julkisesti.
Kokeilemalla kuitenkin oppii. Tätä nykyä tulee huomattavasti enemmän syötyä erilaisia hedelmiä.

Ei kommentteja: