torstaina, toukokuuta 30, 2013

Ompelu ja matkat mielessä

Ulkona on mahdoton helle. Viime päivinä olen siis neulonut enemmän kuin viime kuukausina yleensä. Illalla olen istahtanut sohvan nurkkaan, katsonut elokuvan ja neulonut. Uusi Revontuli -huivi on pian valmis, viimeinen mallikerta jäljellä. Pidän kyllä kovasti väreistä, vaikka syksyisiähän ne ovat. Vaan sieltä se syksy tulla jolkuttaa ajallaan ja huivi pääsee valmistuttuaan laatikkoon odottelemaan. Tai voihan sitä käyttää viileimmissä illoissa kesälläkin.


Tilasin itselleni uuden ompelukoneen ja paketti saapui pari päivää sitten. Olemassa oleva Brotherin peruskone on toimittanut tehtävänsä  ihan ok, mutta ei ole pitänyt yllä mitään suurempaa ompeluintoa. Mietin eri merkkien välillä ja päädyin lopulta Singeriin, merkkiin jonka kanssa olen onnellisesti opetellut ompelemaan. Tässä vaiheessa olen hyvin positiivisella mielellä. Suuria kokeiluja en ole vielä tehnyt, mutta yleistuntuma on hyvä. Kerronpas pian lisää...


... sillä tämä kasa odottaa pääsyä leikkuuseen. Ihania kuoseja. Yleensä emmin ja emmin ihanien kankaiden leikkuuta, lasten myötä olen oppinut ihailemaan kankaita enemmän valmiissa vaatekappaleissa. Mitähän kaikkea näistä keksinkään.


Ottobre-tilaus kuitenkin käynnistyi ja tilaamani lisänumerot saapuivat samalla kertaa. Mukavan näköisiä malleja löytyy sekä lasten että naisten lehdestä. Nyt odotan käyntiä kotikonnuilla sekä Ottobren liikkeessä.Lopuksi kerron teille mitä nyt olen taas keksinyt. Päätin ilmoittaa perheemme Aurinkomatkojen matkatestaaja-kilpailuun. Miten ihanaa olisikaan vaihteeksi bloggailla meren kuohusta, hyvästä ruoasta, matkailusta, ja ajasta lasten kanssa. Paikassa, jossa nautin elämänmenosta. Olisin mahdottoman onnellinen jokaisesta äänestä, jonka saisimme. (Jokaisesta nettiosoitteesta voi antaa yhden äänen hakijaa kohti päivässä. Äänestyskisa jatkuu 16.6. saakka)

 http://aurinkomatkat.panicmarketing.net/#/photo/2424


3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Sama juttu kankaisen kanssa, ei millään uskaltaisi leikata. Olen tosin muutaman helmen onnistunut pilaamaankin, ja sitä myötä kynnys on madaltunut. Revontulihuivi on hieno! On hyvä ennakoida, mulle käy aina niin että aloitan silloin, kun neule pitäisi jo saada käyttöön. Ei fiksua...

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava bannerikuva!

Johku kirjoitti...

Minna, minulla on hieman sama ongelma ajoituksen suhteen. Uudesta neuleesta innostuu yleensä vähän liian myöhään tarvetta ajatellen. Nyt halusin vain jotakin neulottavaa ja revontuli tuntui riittävän helpolta hetken siellä ja toisen täällä neulottavaksi. Odottelee siis edelleen valmistumistaan =)

Kiitos anonyymille =)