perjantaina, kesäkuuta 14, 2013

Ompelukonetta etsimässä

Edellisessä postauksessa hihkuin uudesta ompelukoneesta. Se ei mennyt sittenkään niin hyvin kuin luulin. Koneella ei saanut kunnon ompelujälkeä aikaiseksi ja kaivoin kaapin perukoilta oman vanhan koneeni. Siitä lähtee hirveä ääni, ompelevaihtoehtoja on vain muutama, mutta ompelujälki on siisti. Ainakin monin verroin siistimpi kuin olisi tässä uudessa koneessa ollut. Joten nyt minulla ei olekaan uutta ompelukonetta, mutta etsin sellaista. 

Ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä hyvän hintalaatusuhteen omaavista koneista. Tahdon koneen olevan metallirunkoinen,  näppärä käytettävä, ompelujäljen tulee olla siisti, ompeleita saisi olla reilummin ja muutama korukuviokaan ei haittaisi. Merkillä ei sinänsä ole väliä (vaikka olenkin mieltynyt Singerin käytettävyyteen, koska olen sitä paljon käyttänyt), laatu ratkaisee.

16.6. loppuu äänestys aurinkomatkojen lomakilpailussa, johon olemme osallistuneet. Alla olevasta linkistä painalla pääsee äänestämään (jokaisesta nettiosoitteesta voi antaa äänen per päivä). Jännitämme selvitämmekö tiemme finaaliin.

Kiitän kauniisti jokaisesta antamastanne äänestä.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

Tiinu kirjoitti...

Minä tietysti puhun edelleen Berninan puolesta =) Mutta toinen mikä tuli mieleen, on Janomen koneet. Outo merkki vielä minulle, mutta tiedän että niitä on ihmiset hankkineet ja en ole kauheasti huonoakaan kuullut. Ja Tallinnan Karnaluksista saa tilattua suomeen ainakin Berninaa ja Janomea paljon edullisemmin, eikä toimituskaan tainnut olla kuin kympin luokkaa. Ja liityppäs facebookissa Saumanvara ja Ompeluelämää -ryhmiin, siellä on paljon keskusteluja/kokemuksia tästäkin aiheesta =)

Johku kirjoitti...

Kiitos Tiinu vinkeistä, luulen näistä olevan paljon apua =)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuo matkatestaajajuttu ole huijausta Aurinkomatkojen puolesta. Äänestyksellä ei oikeasti ole merkitystä voittajan etsinnässä.

Johku kirjoitti...

Ei Anonyymi ainakaan voitettu =) En tätä niin vakavasti ottanutkaan, toi joka tapauksessa piristystä moneen päivään.