perjantaina, joulukuuta 30, 2011

Puhdasta kai tulee

Näin vuoden päätteeksi on tullut hirmuinen into tehdä kaikkea valmiiksi. Syksy oli kiireinen ja kaikki käsityöt ovat olleet levällään. Ei ne keskeneräiset tässä juuri ole valmistumaan päässeet edelleenkään, mutta tiskirättejä on syntynyt senkin edestä. Todellista terapianeulontaa kiireisen vuoden päätteeksi.

Mallissa olen ollut uskollinen, Ananas tiskirättiä sileällä ja helmineuleella reunustettuna. Pakko on todeta, että tuota hamppulankaa on todella kiva neuloa ja kaiken lisäksi tuo ananas-kuvio on niin kaunis. Vielä kun otan tuon rätin kostutettuna käteen, niin onhan meillä pakko olla ensi vuonna puhdasta.
Nyt neulotut tiskirätit ovat väriltään sinisiä. Valkoiset ovat edellisestä kerästä. Kulutus oli tällä kertaa 91 g (29 + 29 + 33 g).

Nyt istahdan hetkeksi vielä juuri äsken aloittamani työn pariin (vaikka niitä kuuluisia keskeneräisiä töitä olisikin odotellut vieressä). Eteisen pöytä odottaa uutta liinaa, ihanaa harmaata väriä kantaakseen. Ohje vain on vietävän epäselvä, yritän takuta kuitenkin eteenpäin.

Ei kommentteja: