sunnuntaina, toukokuuta 15, 2011

xs vs. xl

Aluksi olin harmissani. Xs kokoinen boleroni osoittautui ehkä xl kokoiseksi. Tein virheen alkumetreillä muuttaessani kuitenkin puikkokokoa, vaikka aloitin työn aluksi huomattavasti pienemmillä puikoilla. Isohan bolerosta sitten tuli. Teen ehkä sopivan kokoisen vielä joskus, mutta nyt puikoilla valmistuu ihan toiset neuleet. Tätä ei minulle sopivaa boleroa aion ensi viikolla sovituttaa anopilleni. Hän saa boleron syntymäpäivälahjaksi mikäli se osoittautuu sopivaksi ja hän siitä pitää. Ei siis välttämättä mennyt hukkaan ollenkaan.
Malli: Punainen bolero, Moda 2/2011
Lanka: Kampalanka, Kauhavan Kangas-Aitta
Kulutus: 185 g
Puikot: 4,5 mm


Kauhavan Kangas-Aitan kampalankaa neuloskelin ensimmäistä kertaa, mutta neulekokemus oli hyvin samanlainen kuin Kamenan kohdalla. Pidän ohuesta niin sanotusta karkeasta peruslangasta.
Koko vuoden olen ollut langanostolakossa. Varastot ei kuitenkaan näytä tyhjentyvän ja isnpiraatio meinaa kadota, kun ei pääse hypistelemään uusia lankoja. Niinpä suuntasin nenäni kohti Lumoavaa lankaan. Muun muassa nämä ihanuudet toivat uusia ideoita. Ja neulekokemus, mikä unelma. Koko kevään yritin tyhjentää pääasiassa 7-veljestä ja Nalle -varastojani. Olin ihan unohtanut kuinka ihania lankoja on olemassakaan. Safran muokkautui jo kahdeksi Hupu-lippikseksi ja Baby Merino on puikoilla tulossa tyttären mekoksi. Baby Merino on uskomattoman ihanaa neulottavaa.

Kuinkahan paljon syntyy valmista jääkiekkoa jännittäessä. Yhtä jännitystä tämä elämä. Molemmat lapset ovat olleet yli viikon sairaana ja sen kun jatkavat sairastamista. Enää ei ole montaa yötä matkaamme ja hieman alkaa jo hermostuttamaan kuinka saamme lapset terveiksi ajoissa.

Ei kommentteja: