lauantaina, toukokuuta 07, 2011

Lumoava lanka

Lankakauppa Lumoava lanka järjestää arvonnan. Käykää ideoimassa ;)

8 kommenttia:

Pingviini kirjoitti...

Täh, mää en ole edes tiennyt, että Oulussa on tuommoinen kauppa! Sen siitä saa, kun käy kaupungilla noin 2-3 kertaa vuodessa.. Wau, kutsuvat sivutkin kaupalla ja herkullisen näköinen blogi!

Johku kirjoitti...

Joo =) Se ei ole ihan ydinkeskustassa, niin ehkä et ole vain huomannut kaupungilla käydessäsi. Noin vuosi sitten sattumalta jossakin blogissa törmäsin itsekin juttuun tuosta kaupasta. Muuten en olisi itsekään tiennyt. Kivan oloinen paikka sen mitä muutaman kerran olen käynyt. Nyt näytti olevan dropsin lankoja tarjouksessa, ajattelin alkuviikosta mennä katsastamaan. Lähdetkö Pingviini mukaan?

Pingviini kirjoitti...

Voi vitsi, mielellään lähtisin, mutta se näytti olevan arkisin kuuteen auki ja minä oon aina illat töissä.. Ja lauantaitkin. Ja sunnuntaisin kauppa on kiinni..

Siks mulla ei kai tule kaupungilla käytyäkään, kun mun arjen ajat pyörii niin eri tahtia ku normaaleitten ;)

Johku kirjoitti...

Hei, mutta käykö sinulle aamupäivällä kaupan aukeamisen aikaan? Äippälomalla sekin on mahdollista ;)

Pingviini kirjoitti...

No ku mää oon silloinki töissä :/ Paitsi keskiviikkona, jolloin mulla on kampaaja ennen töihin menoa.. Ma on palaveri klo 10, ti töihin jo klo 7.30, samoin to ja pe oon koulutuksessa 9-18. Emmää pääse ikinä mihinkään ;)

Johku kirjoitti...

Voi ei. No, mie käyn katsastamassa mitä siellä on. Sullahan toisaalta säästyy vain rahat, kun pysyt poissa pahoilta teiltä ;)

Pingviini kirjoitti...

Mutta JOSKUS jos mulla on vapaata, ja on mulla toisinaan keskellä päivää hyppytunteja, eikä niin kiirus töissä, niin mennään käymään siellä. Lähitulevaisuudessa? :)

Johku kirjoitti...

Sovittu!