sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Wisp viikon viiveellä

Työtahti on hiljentynyt ja illat olen saanut pyhittää niin neulomiselle kuin muillekin tekemättömiksi jääneille puuhille. Kyllä tämä tavallinen elämä onkin sitten mukavaa...Aikaisemmin teille olen tätä wispiä esitellyt keskeneräisenä, nyt se on ollut muiden neuleiden vuoksi viikon vailla nappeja. Tänään vihdoin hain työhön sopivat keraamiset lehtinapit, jotka ostin parin kuukauden takaisilta käsityömessuilta. Langan olen hankkinut myös käsityömessuilta pari vuotta aiemmin, en vain ole aiemmin raskinut sitä vielä käyttää. Kolme kerää ei ehkä ollut riittävästi varsinaisen mallin maukaiseen huiviin, mutta pidän enemmän tämän huivin epäsymmetrisestä kiinnityksestä.Malli: Wisp, Knitty kesä -07
Lanka: Milla Mohair, Kauhavan kangas-Aitta
Kulutus: 150 g
Puikot: 6,0 mm Knit Picksit


Malli oli vanha tuttu. Jälleen olen mieltynyt sen nopeaan neulottavuuteen ja toisaalta neuloksen keveyteen. Luulen palaavani malliin ajoittain kerta toisensa jälkeen.

Alun alkaen tarkoitukseni oli neuloa wisp eräästä toisesta mohairista, mutta edelleenkään en tiedä missä nuo kerät ovat. Hyvässä tallessa, en vain muista missä =) Väri oli kuitenkin hyvin lähellä tätä ja nämä kerät ovat odottaneet puikoille pääsyä huomattavasti kauemmin, joten eiköhän se ollut näiden vuoro tulla neulotuksi.Viimeistelyä ja rentouttavaa sunnuntaita vietin pikku neidin päiväunien aikaan katsellen lempielokuvaani, jonka mieheni eilen minulle osti (ja voisin tavoistani poiketen katsoa elokuvan monta kertaa peräkkäin). Sain samaisen kirjan lahjaksi monta vuotta sitten ja  sekin on yksi suosikeistani. Sain katsoa elokuvan viime minuutitkin vielä rauhassa neuloskellen unenpöpperöisen revontuleen käärityn neitokaisen kanssa.


7 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Ihana neule, pitäisiköhän minunkin "tuhota" mohaireja tuollaiseen. Jotenkin ostan mohairlankaa aina vaan vaikken erityisemmin itse pidä siitä valmistetuista jutuista.
Asiana minulla oli se että haittaako jos kirjoitan ohjeenpoikasta niistä sukista jotka olen tehnyt sinun innoittamana? kun eräs ystävä kyseli ohjetta niihin.

Johku kirjoitti...

Kiitos Stanna =) Tämä on hyvä kohde mohairlankojen tuhoamiseen.
Minulla on ohje sukkiin puolivalmiina, en vain ole ennättänyt viimeistellä sitä. Sen saa siis pikapuoliin täältäkin.

stanna kirjoitti...

Selvä. Sanonpas kaverille terveisiä. Mulla tulossa toinen pari sukkia, tosin mulla tuo palmikko oli ekoissa kapeampi kuin sulla, nyt tarkoituksena tehdä leveämpi.

Limeadine kirjoitti...

Tosi ihana ja kiva malli. Napit sopii tuohon täydellisesti.

Johku kirjoitti...

Kiitos Limeadine. Minustakin napit ovat ihanat =)

Anni kirjoitti...

Haha :D Meillä on niin samat lempielokuvat. Tuo ja Amelie.

Johku kirjoitti...

Kehtaanko Anni edes myöntää, katsoin elokuvan tänään taas uudelleen =)
Aamulla oli armoton pääkipu, kyllä se siitä hellitti.