maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Hame

Meillä oli lauantaina pienimuotoiset juhlat ja ompelin sitä varten hameen. Hame oli tarkoitus tehdä ajoissa, kuten kakutkin, mutta tosiasiassa kävi kuten mieheni ennusti ja hametta ommeltiin myöhään perjantai-iltana. Näin on käynyt monta kertaa aikaisemminkin. Oleellisinta on kuitenkin, että hame tuli hyvissä ajoin valmiiksi.
Kankaan olen hankkinut kaksi vuotta sitten kesällä Eurokankaasta. En voinut tuolloin yksinkertaisesti jättää tuota kangasta kauppaan. Myöhemmin kankaan kanssa muodostui samanlainen ongelma kuin useiden nappien kanssa, en pystynyt käyttämään sitä. Nyt hankittuani toisen kankaan sainkin päähäni käyttää tätä kangasta, joten tässä on lopputulos.

Inspiraation hameeseen sain Modasta 1/2007, lopputuotos tuli sitten omasta päästä matkan varrella. Olen hameeseen enemmän kuin tyytyväinen, mikä sinänsä on ihmeellistä, sillä en yleensä perusta tippaakaan valkoisista vaatteista.

Ompelu oli tosi mukavaa pitkästä aikaa ja onnistunut hame vain paransi mieltä entisestään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerrassaan sievä kesähame.
T.Niskavuori

Limeadine kirjoitti...

Mä olen aina vaikuttunut muiden ompelutuotoksista - itse en saa mitään koneella aikaan! Varmasti kiva tuo hame kesäkäyttöön!

Johku kirjoitti...

Kaunis kiitos =) Se sitten lämmittää mieltä, kun tekin pidätte näperryksistäni.

limeadine; minulla on samanlainen tuntemus heitä kohtaan, jotka onnistuvat suunnittelemaan neulomuksia tuosta nuin vaan ja lopputulos on kaunis ja vielä istuva.