tiistaina, toukokuuta 13, 2008

Lace Ribbon Scarf

Vihdoinkin...

Kevät on ollut pitkä ja työntäyteinen. Kaikesta huolimatta nyt on tavoitteet täytetty ja opiskelut on opiskeltu. Viimeisen pakollisen kurssin sain suoritettua viime viikolla ja niin uskomattomalta kuin se välillä tuntuukin valmistun virallisesti ensi kuussa.

Ja aiheeseen...


Lace Ribbon Scarf on valmis. Huivin mallikuvio oli helppo ja työ oli juuri sopivan aivoton neule opiskelujen ohelle. Huivi on lämmin ja ihanan pehmeä. Ihan en vain lumille kerennyt saada tätä valmiiksi, mutta viima on vaatinut kyllä lämmintä huivia vielä tähänkin aikaan vuodesta.Malli: Lace Ribbon Scarf, Knitty
Lanka: SandnessGarn, Toppull
Puikot: 3,5 mmMikäli nyt aloittaisin huivin uudelleen, jättäisin yhden mallikerran neulomatta ja saisin näin huiviin lisäpituutta. Vaikka huivi on tässäkin pituudessa hyvin käyttökelpoinen. Kesää ajatellen voisin neuloa samanlaisen huivin kevyemmästä langasta, mikäli muilta projekteiltani ennätän.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulipas siitä kaunis huivi :)

Paketti tulossa ensi viikolla ;)

T: SNY

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut opiskelu-urakan loppuun saattamisesta ja siinä ohella valmistuneesta kauniista huivista! Ihana oli pitkästä aikaa lukea päivitystäsi, olen odottanut sitä jo tovin... ;)

T.Niskavuori

stanna kirjoitti...

Minäkin täällä olen kurkkinut aina välillä, tosin omakin blogi on hieman uinunut kiitos tulevan perheenlisän aiheuttaman jatkuvan pahoinvoinnin.

Johku kirjoitti...

Täällähän käy oikea kevätvilske =)

SNY; Kiitos, niin minustakin. Jännityksellä odottelenkin jo ensi viikkoa.

Niskavuori; Kiitos sinullekin. Oli mukava palailla pitkästä aikaa sorvin ääreen.

Stanna; Onnea oikein paljon. Kävinkin jo toivottelemassa onnea blogiisi, mutta eihän tuota voi liikaa toitottaa :) Olenkin ihmetellyt mihin olet kadonnu.