tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

Kaunis kiitos!

Aamupäivällä olin lähdössä kävelylle pitkästä aikaa. Eilen oli tentti, joka on vaatinut niin paljon aikaa, että en ole päässyt pitkään aikaan ulkoilemaankaan kunnolla. Ajattelin siis käydä mukavalla pienellä kävelyllä. Postipoika sattui tuomaan postia samaan aikaan ja sny ilahdutti suuresti vapaapäivääni. Niinpä mukavasta pienestä kävelystä tulikin mukava pidempi kävely.

Snyni lähettämä paketti oli aivan valtava. Teemana oli Novita. Novita-pussin sisältä paljastui neljä kerää Rose Mohairia. Paketissa oli lisäksi neljä kerää Kolibria, kuminauhalankaa, mittanauha, kaksi silmukanpidikettä, palmikkoapupuikot, kaksi Fazerin suklaata, kortti sekä vappua ajatellen ilmapalloja ja serpentiiniä.


Paketti oli kokonaisuudessaan tosi mieluinen ja yllätti minut valtavalla sisällöllään. Kumpaakaan langoista en ole aiemmin neulonut. Rose Mohairia olen kyllä kaupassa katsellut, mutta tutustumisemme on jäänyt sille asteelle. Palmikkoapupuikkoja olen ajatellut useammankin kerran, mutta aina vaan olen uskollisesti käyttänyt sukkapuikkoa. Nämä tuli siis tosi tarpeeseen samoin kuin silmukanpidikkeetkin. Mittanauhoja puolestaan ei ole koskaan liikaa ja kyllä ne makeat on tullut tuhottua aina ajallaan =) Kuminauhalangan käyttö on minulle aivan uutta. Täytyykin alkaa miettiä sopivaa projektia, jossa sitä kokeilisin. Oikein paljon kiitoksia sny, sinä se aina vain piristät päiviäni.

Maaliskuussa sny lähetti minulle toppull-lankaa joka on hitaasti muuttamassa muotoaan huiviksi. Nyt minulla alkaa onneksi olemaan pikkuisen enemmän aikaa neulomiselle, joten toiveissa on saada tämä valmiiksi ennen helteitä. Aamulla oli maa taas valkoinen, ihanaa.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieman jännäsin mitä sanot valkoisesta mohairista. Valkoinen kun ei ollut väreistä toivelistallasi. Kolibrista taas löytyy ripaus ruskeaa ja vihreää ;)
Mukavaa jos löydät käyttöä kaikelle paketin sisällölle :)

Onkos toiveita viimeiseen pakettiin?

Terveisin SNY

Anonyymi kirjoitti...

Ihastelen valtavaa SNY-pakettiasi ja kaihoan kaunista pitsikuviota tekeillä olevassa huivissa - kumpa itsekin uskaltaisin reikäneuleen aloittaa...!
T.Niskavuori

Heini L kirjoitti...

Olipa runsas ja kaunis paketti :)

Ihana Sny sinulla!

Johku kirjoitti...

Sny; Valkoiselle keksin ensimmäisenä käyttöä :) Nyt ei mieleen juolahda mitään erityistä toivetta ja toisaalta minusta on mukavampi jännätä mitä minulle keksit.

Niskavuori; Kyllä se reikäneule onnistuu, kun ryhdyt vain toimeen.

heini l; Niin on.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen