maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Kesä saa tulla


Kesäisiä tai ainakin aurinkoisia päiviä on ollut jo jonkin verran. Ulkoilemisen helpottamiseksi minun piti tehdä neitokaiselle lierillinen kesähattu, sillä hän ei millään antaisi aurinkolasien olla silmillä. Hattu on sentään ainakin toistaiseksi pysynyt hyvin päässä. Vaihdoin puikot hetkeksi koukkuun ja hyvä niin, sillä mielestäni tästä hatusta tuli tosi soma.
Malli: Muokattu mieleiseksi Mandarin Petit -esittelyvihkosesta
Lanka: Mandarin Petit, SandnesGarn
Koukku: 3,0 mm


Hatun reunaan virkkasin koristekierroksen valkoisella langalla ja tein joka kolmannen kiinteänsilmukan pidennettynä. Hatun sivu sai puolestaan koristeeksi pieniä ketjusilmukoilla virkattuja kukkasia, jotka kiinnitin pienin pistoin.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi että on söpö kesälakki! Kyllä nyt sopii ilmojen lämmetä ja kesän tulla :)
T.Niskavuori

stanna kirjoitti...

Ihastuttava lakki. Salaa mielessä toivon saavani tytön että pääsisin neulomaan hänelle kaikkia ihania juttuja, poika kun haluaa pitää sitä yhtä ja samaa valmetin lippistä (varmaan vaikka nukkuessaan jos annettaisiin). Täällä ainakin jo tänään on ihan mukava ilma, joten ulos taidamme suunnistaa kukkapenkkiä tekemään.

Johku kirjoitti...

Kiitos Niskavuori ja Stanna. Mielestäni myös tämä pikku lakki sopii pikku tytölle oikein hyvin valmetin lippistä yhtään väheksymättä =) Toivottavasti Stanna kuitenkin toiveesi toteutuvat. Mikäli niin ei käy tällä kertaa, ehkä ensi kerralla sitten ;)