lauantaina, maaliskuuta 22, 2008

Arjen hulinaa

Hiihtoloma oli ja meni. Sääherra helli meitä ja pääsimme nauttimaan kauniista talvipäivistä sekä hiihtämisestä kuten toivoimmekin. Ulkoilu maittoi näissä maisemissa;


Kotiin tultuamme ikävä kyllä taivaalta tiputteli vettä ja lumet alkavat olla tipotiessään. Pohjoisen matkaamme lyhentänyt tentti onneksi meni läpi ja nyt olen saanut kaikki pakolliset fysiikan kurssini suoritettua. Puuhailtavaa on näin ollen enää matematiikan kurssin ja lopputentin parissa. Kuluva viikko meillä on puolestaan askarreltu kotihommien parissa. Pikkuneiti on muuttanut omaan huoneeseen, mikä aiheuttikin paljon työtä ja päänvaivaa kun tavarantäyteisestä työhuoneesta pitäisi saada suht koht viihtyisä pikku tytön huone. Tulipahan käytyä läpi monen monta kasaa tavaroita, jotka olen aikonut jo pitkään katsoa "heti seuraavaksi". Koko perheen unenlaatu parani kuitenkin huomattavasti ja tämä muutos kannatti. Olinkin unohtanut kuinka ihanaa onkaan lukea sängyssä ennen nukkumaan laittamista.

Neulerintamalla on neulottu ja purettu ja jälleen neulottu ja purettu. Kuinka paljon purkamista inhoankaan ja silti tykkään tästä työstä vieläkin tosi paljon. Onneksi näin, sillä sitä on melkoisesti vielä jäljellä.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitkä talvilomamaisemat!

Onko huivimalli sama kuin aiemmassa kuvassa vai onko se vaihtunut neulomisen ja purkamisen lomassa? En ihan saa kuvasta selvää.

Langan väri on kyllä kesää ja kevättä vasten ihanan raikas!

T.Niskavuori

Johku kirjoitti...

Malli on edelleen sama. Kuvaan olisi voinut panostaa kyllä enemmänkin, mutta työ on vain niin vaiheessa.

Risuliisa kirjoitti...

KIITOS VIERAILUSTA JA KOMMENTISTA, ETPÄ ARVAA KUINKA TULI KEHUT TARPESEEN..SINÄ TUNUT OLEVAN MYÖS MUKAVA UUSI TUTTAVUUS JOTEN ALANKIN SEURAILEMAAN BLOGIASI:)