sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Pikkuiset Smart-sukat

Neitokaiselle valmistui pari päivää sitten pikkuruiset Smart-sukat. Varren neuloin kahtia jakamastani Smart-langasta ja kärkiosan neuloin ruskealla Nallella. Tämä ruskean sävy sopi hyvin, sillä varressa oli paikoitellen juuri samaista ruskeaa väriä. Niistä tuli mielestäni tosi sievät ja ilmeisen mieluisat =)
Malli: Oma, perus pikku sukka
Lanka: Sandnes Smart sekä Novita nalle
Puikot: 3,5 mm

Nyt pääsivät puikoille sekä kierroslaskurit että huivimalli Wrap stylesta. 'Englanniksi' neulominen osoittautuikin ihan helpoksi ja olen jo alkumetreillä jäänyt kyseiseen malliin koukkuun. Tästä kyseisestä tekeleestä ei tosin ole tulossa huivia vaan jotain ihan muuta. En voi siitä vain kertoa vielä sen enempää kun en tiedä sitä itsekään. Kerrankin aloin vain neuloa ja katselen matkan varrella mitä tästä tulee. Vaihteeksi on tosi mukava pähkäillä työn parissa.


Huomenna minulla on tentti ja sen jälkeen suuntaamme nokkamme kohti pohjoista. Edessä on kauan odotettu hiihtoloma. Mukaan pakkaamme tietysti tämän yllä olevan tekeleen, sukset, useita romaaneja ja repullisen hyvää mieltä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea tenttiin ja mukavaa lomaa!

Terveisin SNY

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti paketti on tullut perille ja olisi mieluinen :)

Seuraavaksi tulossa iso paketti heti huhtikuun alussa...!

T:SNY

Johku kirjoitti...

Kiitos SNY onnen toivotuksista tenttiin, siitä oli apua =) Oikein mieluinen ja ei niinkään pieneksi luokiteltava pakettikin saapui perille. Anteeksi, että en ole saanut siitä vielä kirjoitettua. Meillä on uusi tietokone ja tarvitsen hieman harjoitusta kuvien kanssa. Kirjoittelen pian lisää...