torstaina, helmikuuta 13, 2014

Tytär toivoo, äiti toteuttaa

Tytär toivoi itselleen kaulaliinaa. Sen tuli kuulemma olla toooosi pitkä ja värinä ehdottomasti ainakin vaaleanpunaista. Niinpä kauppareissulla annoin tytön valita langat ja tikuttelin hänelle huivin. Nyt hän ihmettelee, että miten hänelle niin pitkä huivi neulottiinkaan. Varsin tyytyväiseltä vaikuttaa kuitenkin.
Malli: Kaulaliina patenttineuleena
Lanka: Novita, Hile
Kulutus: 142 g
Puikot: 8,0 mm


Pitkästä aikaa neuloin näin paksua lankaa. Novita Hile -langasta syntyy aika kaunis neulepinta patenttineuleella ja lanka kimaltelee sievästi. Ensimmäistä kertaa tätä tikuttelin ja voisin neuloskella vastakin. Neule valmistuu paksusta langasta todella nopeasti. Miinuspuolena ainoastaan, että kädet eivät tahdo kestää paksuja puikkoja. Välipalaneuleena tämä meni kuitenkin mukavasti.
Edelleen työpäivän jälkeen valoa on liian vähän valokuvaamiseen, vaikka päivä piteneekin hurjaa vauhtia. Nyt lanka on oikeastikin vaaleanpunaista harmaan rinnalla.

Vuosi on alkanut aika mukavasti. Lankaa olen kuluttanut tälle vuodelle jo sen mitä koko viime vuonna yhteensä. Edelleen intoa puhkuen jatkan puikoilla olevien töiden parissa.

Ei kommentteja: