keskiviikkona, syyskuuta 25, 2013

Uudet vaatteet, mikä ihana tekosyy

Neulepuikot ovat tässä osoitteessa kilahdelleet, tai oikeammin kalahdelleet, hyvin verkaisasti kesän aikana. Muutama valmis työ odottaa päättelyä ja loput lojuvat keskeneräisinä nurkissa. Nyt ilmojen viiletessä olen lähinnä tuntenut pistoksia sydämessäni lasten pienten lämpimien pukimien ollessa hukassa tai osa löytyneistä ovat jo pieniä. Oma juoksupipokin on jossakin teillä tietämättömillä.

Näin syksyn tullessa täytyy omaakin vaatetusta saada kuitenkin myös kohdalleen, jotta tarkenee lasten kanssa temmeltää pihalla. Ostin siis uuden ulkoilupuvun, mutta tällä kertaa se ei ole musta. Sittenhän ei auttanut kuin tarttua puikkoihin, koska pukuun ei olisi kaapin perukoilta löytynytkään sopivia asusteita.
Malli: Star Crossed Slouchy Beret by Natalie Larson
Lanka: Novita, Rose Mohair
Kulutus: 28 g
Puikot: 6,0 mm Knit Pro, lyhyt kaapeli
Tämä päähine oli todella mukava neuloa. Malli oli mitä helpoin ja valmistui nopeasti. Lanka ei nyt ole sitä eniten suosimaani laatua, mutta löytyi vaatehuoneen kätköistä ja kulutettuahan nämäkin täytyy saada. Nätti siitä mielestäni tuli joka tapauksessa ja mikä tärkeintä sopii tähän uuteen ulkoilupukuun täydellisesti (kuinkahan kauan lie tämä takki säilyy valkoisena). Lankaa jäi vielä useampi kerä ja ajattelin tätä mallia mukaillen neuloa lämmikettä myös kaulalle.
Huomenna todennäköisesti saa puikkojen kalkatusta katsella. Novita ja liuta neuleväkeä suuntaa varmasti nenänsä kohti Tukholmaa.  Tästä tulee toivottavasti hyvä matka.

Ensi viikolla jatkan sitten tallustelua töihin näissä ihanissa syyssäissä.
1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Hyvä yhdistelmä! Meillä on kans kaikki lapaset ja pipot hukassa, mistähän niitä taikois kun itseä huvittais kaikki muu mieluummin kuin pikkulapasten tikuttaminen.