maanantaina, maaliskuuta 25, 2013

Kummitustäti

Meistä tuli miehen kanssa kummeja pienellä prinsessalle. Kummitustäti ja -setä, kuten meillä on tapana sanoa. 

Pikkuinen on niin suloinen ja mitäs kummitustäti voisi muuta, kuin pistää puikot suihkimaan. Puikoilta tipahti ennen juhlaa omilla lapsilla hyväksi havaitut junasukat tarinan kera. Aikaisemmin virkattu pöllöpipo oli tehty etukäteen jo samaan pakettiin.
Malli: Junasukat
Lanka: Fabel, pätkävärjätty
Puikot: 2,5 mm Knit Pro
Kulutus: 27 g

Tämä pätkävärjätty lanka osoittautui näihin pieniin sukkiin mainioksi. Sukat sopivat varmasti hyvin eri väristen vaatteiden kaveriksi. Harvinainen onnistuminen, yleensä minusta nämä pätkävärjätyt langat näyttävät parhaalta kerällä. En usko isommilla pinnoilla tämänkään langan toimivan, mutta onneksi näissä sukissa lanka näytti toimivan hyvin. Sukat on kuin karkit. Fabel on muuten lankana tuttu, hyväksi havaittu lanka lasten käyttöön.

3 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Junasukista minäkin tykkään kun ne on niin nopeat ja helpot valmistaa.

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Johku kirjoitti...

Pirena, olen samaa mieltä. Nätitkin vielä kaiken lisäksi.