sunnuntaina, helmikuuta 05, 2012

Stockholm-scarf alias Apple

Viime päivät ovat olleet niin kylmiä, että ulkona on näytetty nenää vain pakon edessä. Jopa tämmöinen talven rakastaja alkaa kaivata leudompaa säätä, viimeistään lasten hyppiessä pitkin seiniä pitkän sisälläolojakson jälkeen. Tästä syystä neuleetkin kuvataan sisällä, huivista ei näkyisi pätkääkään ulkona toppatamineiden seasta.

Kaikesta huolimatta viikonloppu on ollut toimintaa täynnä. Lauluhommia on ollut normaalia enemmän, pakkaset hyödynnettiin ja heitimme kaikki patjat ja peitot sun muut pihalle, perheen kanssa olemme touhunneet kaikenlaista ja tänään on vielä nämä presidentin vaalitkin. Suunnitelmista poiketen kävimme antamassa äänemme autolla pikaisesti toisaalta tullessamme. Alkuperäinen suunnitelmamme kun oli ulkoilla lasten kanssa ja käydä samalla äänestämässä. Nythän tulos onkin jo melkein selvinnyt.

Neuleet ovat edenneet tässä muiden touhujen keskellä kohtuullisella vauhdilla. Olen todella ihastunut Stockholm-scarf malliin ja onnellisena sujautan huivin huomenna kaulaan. Neljän kierroksen mallikerta voisi tuntua joskus myös tylsältä, mutta ei tällä kertaa. Nautin jokaisesta hetkestä tätä huivia neuloessani.
Ravelryssä: Apple
Lanka: Drops Alpaca
Puikot: 6 mm, Knit Picksit
Kulutus: 130 g


  


Neulepinta on elävä ja lanka herätti ihastutta niin värillään kuin neulottavuudellaan. Väri on kuin omena, kevättä ilmeisesti jo jonkin verran rinnassa. Lankaa jäi vain vajaa kerä jäljelle ja tahtoisin vielä neuloa baskerin ja sormikkaat samaan settiin. Kyseinen väri on vain kaikkialla loppu. Onneksi netin kautta saa nykyään helposti tilattua kaikenlaista.

Malli on ihastuttava, huivista puhuttaessa. Kuvaaminen ei meinannut ottaa kuitenkaan tänään onnistuakseen. Lapset pyöri jaloissa, hiukset on pakkasella sähköiset tai muuten vaan joko huivi tai pää on huonosti. Valoa sentään alkaa olla jo joulunaikaa enemmän. Näissä tunnelmissa jään odottamaan viimeisten äänten laskentaa.


8 kommenttia:

kristiina kirjoitti...

Kaunis!!
Sama lanka ja sama väri huuteli mulle kaupanhyllyllä, mutta uhmasin enkä ostanut. Ostin sitten luumun väristä. On harmittanut. Olis pitänyt ostaa molempia ;)

Effi kirjoitti...

Tosi ihana huivi! Pitääpä laittaa tuo malli korvan taakse on niin sievä:)

villapeikko kirjoitti...

Kaunis huivi, väriä myöten! Mullakin ovat hiukset ihan mahdottoman sähköiset näillä pakkasilla.

Neulisti kirjoitti...

Kaunis huivi! Ihanan pirteän värinen.

Tiinu kirjoitti...

Tää on kyllä niin ihana, että mun pitää varmaan matkia nyt sua =)

Emma kirjoitti...

Ihanainen huivi, miulla on tuota samaa alpakan vihreää odottamassa inspiraatiota :)

Johku kirjoitti...

Kiitos kristiina. Luumukin on kaunis. Onneksi tuo väri ei ole kuin tilapäisesti ilmeisesti vähäksi myyty =)

Effi, kiitos. Suosittelen mallia lämpimästi.

Kiitos Villapeikko. Minäkin pidän väristä. Pitäisi ilmeisesti leikata hiukset vielä lyhyemmiksi, vaan mahtaisikohan poistaa sekään sähköisyys ongelmaa.

Neulisti, Tiinu ja Emma, kiitos. Tiinu, matki rauhassa =)

Hety kirjoitti...

Näyttääpä kivalta! Ja väri on sulle ihan passeli :)