keskiviikkona, helmikuuta 15, 2012

Pienelle

Työkaverini sai pienen tyttövauvan hiljattain ja porukalla halusimme muistaa häntä lahjalla. Poikamme sai ristiäisissä kakun. Samanlaisen, jota olin ihaillut Sinkkuelämää -sarjassa. Kakku oli koottu vaipoista ja sisällä oli vauvalle yllätyksiä. Työkaverini onneksi pitivät ajatuksesta ja pääsin kasaamaan tämmöistä kakkua lahjaksi. 
Kyllä oli harvinaisen mukavaa iltapuhdetta. Lopputuloskin on syötävän suloinen. Toivottavasti työkaverimme ilahtuu perheineen lahjasta.

Netissä oli useita erilaisia toteutuksia vaippakakusta, mutta kaikissa katsomissani vaippoja oli kääritty enemmän tai vähemmän. Halusin vaippojen pysyvän niin koskemattomina kuin mahdollista, jotta ne on vielä mukava pukea vauvalle. Teippasimme vielä vaippapaketit alustan alle, jotta vaipat saa vaikka niihin takaisin säilöön odottamaan käyttöä.
Miehen apu kakun kokoamisessa oli korvaamaton. Ilman hänen pitkiä sormiansa olisin ollut pulassa.

5 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Ihana idea..:)

Hety kirjoitti...

Kiva! Itsekin viime keväänä kokosin samanlaista kakkua ja se oli kyllä yksin omin nakkisormin melkoinen haaste saada sellofaaniin asti. Lopputulos kuitenkin muistutti kakkua ja ilahdutti saajaa, joten pieni "lässähtäminen" ei lopulta haitannut ;) Sinun kakkusi on kuitenkin oikein mallikelpoinen ja ryhdikäs!

Pingviini kirjoitti...

Tosi nätti :)

kristiina kirjoitti...

Hauska :)

Johku kirjoitti...

Kiitos hety. Hauskasti sanottu sinänsä, kun taidat oikeasti olla minua taidokkaampi kokki ;)

Kiitos teille muillekin. Onneksi lahjan saajat olivat tyytyväisiä lahjaansa.