sunnuntaina, marraskuuta 20, 2011

Tapahtui eräänä päivänä

Josko lunastaisin lupaukseni ja palaisin ajassa hetken taakse päin. Neulepuikot ovat kilahdelleet jo kiivaammin ja valmistakin on syntynyt aika ajoin. Blogin jäädessä tauolle, tänne palaaminen on kuitenkin aina hankalampaa mitä pidemmäksi tauko venyy. Nyt on siis paras tehdä tähän stoppi.

Muistanette kesällä pitkään neulomani sukat? Ne olivat oikea päänvaiva, melkeinpä piikki lihaksessa. Kaikesta huolimatta sain sukat kunnialla valmiiksi ja kääräisen ne vielä pakettiinkin. Kesällä suunnittelemani noin 10 paria sukkia lahjakääröihin ei tule toteutumaan, mutta ei se haittaa. Paremmat ideat veivät onneksi voiton.
Malli: bex, kirjasta Suloisimmat sukat
Lanka: Austermann, Step
Puikot: 2,5 mm
Kulutus: 100 g


Sukista ei ole oikeastaan muuta sanottavaa, kuin muistutus itselle, että älä nyt vaan mene ja aloita toista kertaa samaa projektia! Itseni tuntien vaarana on ajatella, että eihän se niin paha voinut olla ja taas ollaan samassa veneessä. Lanka oli vanhaa tuttua Steppiä. Mallissakaan ei varmaan ollut suuremmin vikaa, se ei vain sopinut silloiseen tilanteeseen. Olo sukkien valmistuttua oli samanlainen kuin pitkäveteisen kirjan jälkeen, helpottunut. Sukat onneksi ovat kuitenkin sievät.

Kotona tavarat alkavat vihdoinkin olemaan paikallaan. Arki alkaa sujumaan uudessa paikassa painollaan. Asiat tuntuvat loksahtelevan paikoilleen kuin itsekseen ja nautin uudesta työstä. Välillä tuntuu, että voiko tämä olla tottakaan. Toisessa kaupungissa yritettiin saada asioita hoitumaan onnistumatta ja täällä ne sitten vain tapahtuu. Tänne meidän ilmeisesti tuli muuttaakkin, ainakin joksikin aikaa.


Lopuksi vilautan vielä lasten huoneen uudesta ideasta. Nyt saa tytär leikkiä vaikka opettajaa.

3 kommenttia:

Tiinu kirjoitti...

Niin kauniit sukat, mulla ei varmaan hermot kestäisi :D Nyt lähtee käyntiin minunkin bloggaus, kiitos avusta nimiasiassa. Jotain jo kokeeksi laitoin ja lisää on tuossa tulossa kun saan kuvat siirrettyä koneelle, käypäs kurkkimassa!

kristiina kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta! Olen täällä aika usein käynyt kurkkimassa josko jo jotain :) Tervetuloa takaisin!

Hyvä että olette viihtynyt uudessa kodissa :)

Johku kirjoitti...

Hyvä Tiinu, poikkean heti katsomaan blogiasi. Ja kiitos, kyllä hermoissa oli minullakin pitelemistä näiden sukkien kohdalla =)

Kiitos kristiina. Mukava, että tämä minun blogi ei ole aivan joutunut unholaan teiltäkään. Eilen käytiin vanhassa kaupungissa ja kyllä kaipuu sinne meinaa olla takaisin, vaikka täällä ihan hyvin viihdytäänkin. Joskopa tähän kaipuuseen tottuu.